Filme pe care trebuie sa le vezi neaparat iarna aceasta in cinematograf


Dincolo de cinele linistite si in pace alaturi de familie si apropiati, poti merge in cele cateva zile libere din vacanta de iarna la cinema. Oferta de filme de la sfarsitul anului este una bogata, asa ca vrem sa iti prezentam productiile pe care trebuie sa le vezi pana al finalul lui 2014.


Iata cele 10 filme pe care trebuie sa le vezi neaparat iarna aceasta la cinematograf. 

Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri

O calatorie care a durat 17 ani si a fascinat milioane de fani se incheie in Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri. In ultimul film din serie, fiecare dintre personaje duce propria batalie interioara, fiind fortat sa faca alegeri importante si adeseori dureroase, care ii afecteaza atat pe ei, cat si pe cei din jur. "Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri" aduce pe marile ecrane o incheiere de proportii epice pentru aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si Compania Piticilor. 

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 19 decembrie 2014, fiind proiectat in format 3D si IMAX 3D. Distribuitorul a pus la dispozitia fanilor si primele doua parti ale trilogiei, incepand cu data de 18 decembrie 2014, in cinematografele partenere. Biletele s-au pus deja in vanzare.


Jocurile Foamei: Revolta

Fanii o vor vedea pe Katniss in cel mai dificil moment: acela in care trebuie sa starneasca o revolta, si sa creeze propriile reguli intr-un joc impotriva Capitoliului. Ea se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. 

Prima parte este distribuita de Forum Film Romania si s-a lansat pe 21 noiembrie 2014, iar ultimul film al francizei se va lansa pe 20 noiembrie 2015.


Sf. Vincent

Maggie este o mama singura care se muta intr-o noua casa in Brooklyn cu fiul ei in varsta de 12 ani, Oliver  Fiind obligata sa lucreze peste program, ea nu are de ales decat sa-l lase pe Oliver in grija vecinului lor, Vincent  un pensionar badaran, cu o inclinaţie spre alcool si jocuri de noroc. Astfel, se naste o prietenie ciudata, in aceasta pereche improbabila. Impreuna cu o dansatoare erotica gravida numita Daka, Vincent il ia pe Oliver cu el peste tot unde se opreste de-a lungul unei zile – pista pentru curse, clubul de striptease, barul local. Vincent il ajuta pe Oliver sa creasca, in vreme ce Oliver incepe sa vada in Vincent ceva ce nimeni altcineva nu poate vedea: un om neinţeles cu o inima buna.

Filmul Sf.Vincent este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 5 decembrie 2014.


Jessabelle

Dupa ce sufera un accident de masina cumplit, in urma caruia ajunge in scaunul cu rotile, Jessabelle il suna pe tatal ei sa o ia de la spital. Astfel, pentru a se recupera dupa teribilul accident, ea se reintoarce in casa copilariei sale din Louisiana si se muta in camera mamei ei, care murise cand ea era mica. Acolo gaseste o serie de casete video cu mama ei, care era pasionata de tarot si care vorbeste cu ea ca si cand i-ar citi viitorul, insa lucrurile pe care le spune nu coincid cu realitatea lui Jessie.

Filmul Jessabelle este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 28 noiembrie 2014. 


Interstellar

Christopher Nolan revine in cinematografe, dupa trilogia The Dark Knight, cu cel mai ambitios film din cariera lui - Interstellar. Pelicula este bazata pe teoria fizicianului Kip Thorne care sustine existenta gaurilor de vierme. Astfel, povestea filmului va include calatorii in spatiu si timp, calatorii realizate de catre un grup de oameni de stiinta care ajung intr-o alta dimensiune. 

Filmul este distribuit in Romania de Freeman Entertainment si a avut premiera pe data de 7 noiembrie.


Exodus

Ridley Scott ne poarta in vremuri imemoriale, descriind exodul evreilor din Egipt, in cautarea Pamantului Fagaduintei, sub conducerea lui Moise. Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o noua ecranizare, cu efecte speciale de ultima generatie. Locatiile de filmare au inclus un arid lant muntos din provincia spaniola Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar si deserturile din Maroc.

Filmul este distribuit in Romania de Odeon Cineplex si a avut premiera pe 12 decembrie.


Pinguinii din Madagascar

Vedetele care s-au consacrat in marile succese de animatie din seria "Madagascar", de la DreamWorks, au parte acum de propria aventura comica pe marele ecran, in care mizele sunt cat se poate de mari pentru pinguini. Aventurile lor ii poarta pe tot globul, prin Antarctica, Venetia, desert, Shanghai, New York si... Kentucky, unde se acopera de glorie, desfasoara activitati de spionaj, zadarnicesc complotul josnic pus la cale de un savant diabolic/caracatita si devoreaza pufuleti cu branza ca niciun alt pinguin de pana acum.

Filmul este distribuit in Romania de Odeon Cineplex si a avut premiera pe 28 noiembrie 2014.


Sefi de cosmar 2

Dupa ce Sefi de cosmar a devenit un hit al lui 2011, sequelul porneste de la o premisa cât se poate de logica: sastisiti sa mai asculte de sefi, Kurt, Dale si Nick decid sa-si fondeze propria afacere. Doar ca un investitor le da lumea peste cap anulându-le orice sansa de succes financiar. Ca sa rezolve problema, eroii pun la cale un fantezist plan de rapire a fiului investitorului.

Filmul este distribuit in Romania de Freeman Entertainment si a avut premiera pe 28 noiembrie 2014.

  • Filme pe care trebuie sa le vezi neaparat iarna aceasta in cinematograf

related posts

Modifică setările cookies