Fortate sa manance si sa devina extrem de grase, ca sa se poata marita! Povestea incredibila a fetelor din Mauritania


In Mauritania, unde grasa inseamna frumoasa, celulita si vergeturile sunt cele mai sexy atribute ale unei femei, tinerele sunt efectiv fortate sa manance. 


Ti-ai putea imagina cum ar fi sa consumi in jur de 16.000  calorii pe zi? Asta inseamna cam de  de patru ori mai mult decat un barbat care vrea sa faca masa musculara. Suna de neconceput pentru noi, insa fetele din Mauritania trec prin asta.

Sunt fortate sa consume cantitati uriase de lapte de capra, cus-cus preparat cu tot felul de uleiuri, mei pisat amestecat cu apa. "O sa te duci intr-o tabara, unde vei intalni alte fete ca tine. Vei manca foarte mult! Iar cand te vei intoarcea acasa, vei fi foarte grasa! Apoi iti vom cauta un sot!" - asa isi pregatesc mamele fetitele inainte de acesata experienta ingrozitoare. Tinerele sunt atent supravegheate de catre femei mai in varsta,  care primeste 155 de dolari pentru fiecare fata pe care o forteaza sa manance timp de 3 luni.  

Ele se asigura ca tinerele respecta regulile si manananca tot.  Fetele sunt frecvente batute si umilite daca refuza cantitatile uriase de mancare. Scopul lor este de a le hrani pana cand corpul lor arata efectiv ca un balon .

 

 Aceasta preferinta ciudata a aparut cu secole in urma, cand o femeie era considerata cu atat mai sexy, cu cat detinea mai multe straturi de grasime. 

Pentru maurii antici, grasimea simboliza bogatia unui om, o dovada clara ca are resurse sa-i hraneasca si pe altii pe langa el.  

Datele arata ingrozitotar. Peste 80% din fetele din aceasta tara au fost fortate sa manance. 


Bile din oua, arahide si cus-cus, care au in jur de 300 de calorii fiecare- asta se consuma la micul dejun. Pare incredibil ca fetitele mici, cu corpuri delicate pot sa manance aceste cantitati uriase de mancare. Batute, amenintate sau chiar torturate, tinerele cedeaza, stiind ca pentru ele nu exista nicio modalitate de a scapa din acest calvar. 


Tot ce fac ele este sa manace si sa doarma. Dupa ce ajung suficient de grase, sunt gata de casatorie. Majoritatea fetelor se casatoresc la varste cuprinse intre 12-14 ani. Par mult mai mature, tocmai din cauza dimensiunilor mari la care ajung prin alimentarea fortata. 

  • Fortate sa manance si sa devina extrem de grase, ca sa se poata marita! Povestea incredibila a fetelor din Mauritania

related posts

Modifică setările cookies