"Imi era predestinat sa intalnesc dragostea vietii". Povestea impresionanta a unui barbat ranit la maratonul din Boston


In 2013, James Costello a fost una dintre victimele atentatului cu bomba care a avut loc in timpul maratonului de la Boston, barbatul de 31 de ani suferind numeroase rani la picioare.


Costello a fost operat de mai multe ori, recuperarea fiind una dureroasa si de lunga durata. In ciuda suferintei pe care a indurat-o in ulimul an din cauza problemelor medicale cauzate de aceasta tragedie, James a avut parte si de noroc, acesta intalnindu-si aleasa inimii chiar in spitalul in care a fost tratat. 

Povestea lor este cu atat mai frumoasa, cu cat destinul a facut ca cei doi sa se intalneasca. La doua saptamani dupa accident, James a fost transferat la Spitalul de Reabilitare Spaulding, acolo unde Krista avea un job temporar de doar sase saptamani.

Dupa aproape un an si jumatate de la atentat, James Costello s-a casatorit cu Krista D'Agostino, una dintre asistentele care a avut grija de el si pe care a cerut-o de sotie la sfarsitul anului trecut in timpul unei excursii din Franta.

"Acum imi dau seama de ce am facut parte din aceasta tragedie. Imi era predestinat sa-mi intalnesc dragostea vietii", declara in urma cu cateva luni Costello.

La sfarsitul saptamanii, cei doi s-au casatorit in cadrul unei frumoase ceremonii care a avut loc cu sprijinul mai multor firme din Boston care s-au oferit sa-i ajute sa-si implineasca visul.

  • Imi era predestinat sa intalnesc dragostea vietii . Povestea impresionanta a unui barbat ranit la maratonul din Boston

related posts

Modifică setările cookies