Incredibila poveste de dragoste dintre Andreea Raicu și Dana Sota: Prietenia adevărată e ca vinul


Amândouă au fost curtate intens pentru frumusețea lor și au avut relații cu bărbați puternici și influenți. Însă, Andreea Raicu și Dana Sota au dezvoltat o relație de prietenie cum rar poți întâlni într-o viață de om. 


Cine mai are nevoie de bărbați, de fapt? Cu această întrebare rămâi după ce le auzi vorbind pe Andreea Raicu și Dana Sota, două specialiste în beauty și fashion care în ultimii 20 de ani au dezvoltat o relație de prietenie cum rar poți vedea. „Prietenia adevărată e ca vinul; devine mai bună și mai puternică odată cu trecerea timpului”, susține beauty bloggerul Andreea Raicu (41 de ani), aflată în platoul Vorbește lumea împreună cu prietena de-o viață Dana Sota.

Cele două au vorbit pe larg despre cum s-au cunoscut și cum și-au construit relația de amiciție care a depășit 20 de ani.

„Pentru mine a fost de impact să o cunosc pe Andreea acum 20 de ani. Deschisesem un centru de beauty, cred că era cam singurul la momentul acela, și a venit să filmeze la mine în locație. Și cred că asta a fost prima întâlnire. Prietene n-am devenit chiar de la început”, a spus Dana Sota.

„Îmi amintesc că a venit un moment în care ne vedeam foarte des, mergeam la eveniment împreună, făceam lucruri împreună. Cumva, având aceleași valori, ne-am lipit și am simțit să petrecem ceva mai mult timp împreună. Și, cred că un lucru foarte important în prietenia noastră este faptul că ne acceptăm și ne iubim așa cum suntem”, a completat Andreea Raicu, în prima emisiune care a adus-o față în față cu prietena de-o viață. Ascultă toată discuția AICI!

Adreea Raicu a avut nenumărate relații cu bărbați faimoși și puternici, însă, ajunsă la 41 de ani și-a dat seama că ele nu au funcționat așa cum plănuise din cauza unor greșeli pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Vedeta a întocmit chiar și o listă cu nouă erori capitale, pe care și le reproșează într-un articol scris pe blogul ei. 

Prima dintre ele este lipsa răbdării: „Am fost mereu un om impulsiv și lipsit de exercițiul răbdării și acest lucru mi-a afectat relațiile (între timp, viața, prin experiențele ei mai puțin delicate, m-a învățat cât de importantă este această calitate deseori subestimată). Răbdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori mă încurcă și pe care nu o înțelegeam pe deplin”, a scris Raicu pe blog.

A doua greșeală a fost că și-a dorit întotdeauna să-l schimbe pe cel de lângă ea: „Îmi plăcea, dar parcă mai avea nevoie de niște ajustări. Și în multe relații am dus această luptă, până când am înțeles că este o nebunie. Fiecare om este așa cum este”, mărturisește Raicu. Continuarea AICI.

S-a iubit cu bărbați influenți

Prima relație importantă pe care Andreea Raicu a avut-o a fost cu omul de afaceri Călin Mailat, între anii 1999 și 2003. La scurt timp după ce l-a cunoscut pe fotbalistul Cristian Chivu, vedeta s-a depărțit de Mailat. La vremea respectivă, Chivu juca la clubul Ajax Amsterdam, așa că a fost nevoită să facă deseori naveta pentru a se vedea cu iubitul ei. Relația de la distanță nu a funcționat, iar cei doi s-au despărțit după mai puțin de un an.

La scurt timp după separarea de Chivu, Andreea Raicu a început o relație cu Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile. Cei doi au stat împreună până în 2006 și s-au despărțit după ce relația lor ar fi fost scurtcircuitată de o infidelitate a lui. 

Cea mai consistentă relație a Andreei a fost cu Tudor Chirilă, antrenorul de la Vocea României, cu care a fost împreună în perioada 2006-2008 și în perioada 2010-2012. Prima oară când și-au spus Adio, în 2008, au anunțat public acest lucru pentru a evita să fie hărțuiți se media.

„Este public. Andreea şi cu mine am ales să ne despărţim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”, a scris Tudor Chirilă pe blogul lui, la vremea respectivă.

FOTO: Andreea Raicu Instagram

„Este o dimineaţă agitată...Sună telefonul. Jurnaliştii încearcă să-mi smulgă declaraţii suplimentare. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viaţa mea personală. Trebuie să vă împărtăşesc şi vouă... ne-am despărţit. Mai mult decât atât n-am să comentez pe acest subiect”, scria și Andreea, pe blogul ei.

După această poveste de dragoste, Andreea a mai avut relații de scurtă durată cu bărbați precum Horia Tecău și Robin Sharma (autor de cărți de dezvoltare personală). În 2016, Andreea Raicu s-a „aventurat” din nou într-o relație la distanță, de data aceasta cu un elvețian înstărit care trăiește în Statele Unite ale Americii. Foarte discretă cu viața ei personală, Andreea Raicu nu a oferit detalii legate de cum a evoluat relația lor.

Dana Sota (55 de ani) e specialistă în fashion și un blogger apreciat în acest domeniu. S-a căsătorit la 19 ani cu omul de afaceri Nicolae Sota, cu care are un băiat în vârstă de 31 de ani. Dana și Nicolae Sota au divorțat la începutul anului 2011, după 28 de ani petrecuți împreună. După ce a lucrat aproape zece ani în compania soțului ei, Dana Sota și-a deschis propria afacere, un centru de estetică facială și corporală în București.

  • Incredibila poveste de dragoste dintre Andreea Raicu și Dana Sota: Prietenia adevărată e ca vinul

related posts

Modifică setările cookies