INTERVIU Ce spune Anca Serea despre o viitoare sarcină, dar și câte kilograme a luat în șapte luni 


La sfârșitul lunii iulie Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară. Vedeta echilibrează astfel balanța în familie, căci va aduce pe lume o fetiță care va purta numele de Leah. 


Cu trei fete și trei băieți, Anca Serea nu se poate declara decât o mămică bogată și fericită! Ne-a povestit pentru Perfecte.ro despre perioada sarcinii și ce o așteaptă! Să aflăm!
 
Anca, cum te simți? Nu a fost o surpriză că ești din nou însărcinată…
 
Nu a fost chiar o surpriză…Multumesc! Doamne ajută, sunt bine! După primele trei luni care au fost mai zdruncinate și mai neplăcute, mă simt foarte bine. Am ajuns în 7 luni!
 
A fost acum diferit față de celelalte sarcini?
 
La mine toate sarcinile au fost oarecum diferite, dar și cu trecerea anilor și cu vârsta și cu faptul că sunt un om mega super activ, am avut probleme cu tensiunea care a fost oscilantă, și mai mică decât ar trebui să fie.
 
Ai poftit la ceva anume în această sarcină?


 
Nu, sincer nu am avut așa pofte! Doar probleme de sănătate, cele pe care le aveam și datorită anemiei și tensiunii mele…
 
Cum te îngrijești pe perioada sarcinii?
 
De regulă sunt un om disciplinat, nu îmi cântăresc mâncarea,  dar am grijă la ce mănânc și o fac cât se poate de sănătos. Mănânc mâncare gătită, acum am mâncat foarte mult iaurt, supă cremă de legume, ceva gătit în casă, foarte rapid și ce le fac și copiilor, salate, mâncare de mazăre, roșii cu brânză, nu mănânc foarte multă carne. Mă bucur de perioadă fructelor de sezon, cireșe, nectarine, ce există acum pe piață.
 
Câte kilograme ai luat până acum, în 7 luni de sarcină?

Am luat 4 kilograme. Simt să subliniez faptul că sunt disciplinată, nu mă cântăresc, contează și gena.
 
Ești însărcinată cu al șaselea copil. Cum crezi că o să fie?
 
Cum o să fie? Nu știu! La fel ca și până acum. Eu sunt pregătită, adică… Nu avem nimic pregătit așa, material vorbind, nu am cumpărat mare lucru, nu am păstrat nimic de la ceilați copii, am dat totul. Este fetiță și nu avem dormitorul pregătit pentru că nu avem spațiul în sine, dar am învățat de-a lungul timpului să nu mă mai cramponez de astfel de lucruri care sunt umane și materiale și sunt convinsă că în primele luni o să doarmă cu mine și cu tatăl ei în pat.
 
Adi își dorea fetiță, avea vreo preferință anume sau nu ați ținut cont de acest aspect?

 
Nu, dar s-a bucurat că s-a echilibrat balanța, sunt 3 cu 3. 

Iei în calcul să va mutați într-o casă mai mare?

Nu, nu. Este prea complicat! Ne-am dori, dar noi locuim într-o zonă foarte OK , frumoasă și foarte sigură și să cumpărăm o casă mai mare acolo costă destul de mult și avem avantajul zonei, este și mama…

Cum au primit copiii vestea că vor mai avea o surioară?
  
Foarte, foarte bine! David a fost super emoționat, aproape că a început să plângă. Mama mea se aștepta, pentru că avea niște semne. Eu am spus în februarie despre sarcină pentru că nu am vrut să se facă mare vâlvă pe acest subiect sau să se facă din asta o știre senzațională. O să nasc la sfârșitul lui iulie!
  
Și Adi cum a primit vestea? Se aștepta?
  
Nu a fost nimic programat, dar ne așteptam. Noi am zis tot timpul că ne mai dorim copii.
  
Te oprești aici?
  
În principiu da!
 
Cine o să te ajute cu noul bebeluș al familiei, tot mama ta?

 
Nu știu că și în acest punct vor interveni niște schimbări pentru că mama se mută și ea la casa ei. Încă nu am făcut niciun plan, vreau să stau mai mult eu cu copilul, cel puțin prima jumătate de an și după aceea mai vedem.
 
Ești foarte activă! Ai multe proiecte pe plan profesional…
 
Proiecte avem. Am semnat un contract, probabil o să am o rubrică nouă, dar nu pot să vorbesc deocamdată despre asta. Există proiecte, important este să le pot face pe toate. Copiii, în afara serilor în care am evenimente, sunt  majoritatea timpului cu mine. Nu plec de-acasă decât după ora 15.00-16.00.
 
Mai apucați să plecați în vacanță până naști?
 
Adi pleacă o săptămână în L.A. pentru că are acolo o sesiune de scris. Eu o să merg probabil la Disneyland, la Paris cu  copiii, să îi prindă 1 iunie acolo, dar să văd cum e cu zborul, cu fobia mea de avion.

  • INTERVIU Ce spune Anca Serea despre o viitoare sarcină, dar și câte kilograme a luat în șapte luni 

related posts

Modifică setările cookies