Iubitul ei o cerea de sotie, pana cand pe usa restaurantului a intrat un alt barbat. Supriza femeii a fost de proportii


Intr-un videoclip care face inconjurul lumii, o tanara este in culmea fericirii cand prietenul ei o cere in casatorie pe neasteptate.


Dar fericirea ei este distrusa imediat, cand cel de-al doilea partener al acesteia isi face aparitia. Cand unul dintre  barbati a descoperit ca prietena lui il insala cu un altul, in loc sa se desparta pur si simplu de ea si sa-si arate dezamagirea, a dorit sa se razbune.

Intr-o serie de filmulete de pe internet, cei doi parteneri ai femeii au facut un plan pentru a-i arata ca infidelitatea se plateste scump.

Farsa a inceput printr-o cerere in casatorie. Unul din parteneri isi surprinde iubita la locul de munca si scoate bijuteria menita sa o impresioneze. Se apropie de biroul ei, in timp ce ea este foarte fericita si asteapta sa spuna "da".

Dar nu dureaza mult, iar cel de-al doilea partener al femeii apare si le strica momentul. Cu toate ca ii este destul de greu sa reactioneze, tanara ramane socata in momentul in care barbatul din pragul usii o priveste nervos si plin de indignare.

"Ai avut doi barbati foarte buni. Doi oameni care te iubeau. Si ai stricat totul!" afirma acesta, in timp ce celalalt incearca sa-l calmeze.  Femeia paraseste incaperea fara a spune nimic si ii lasa pe colegii si oamenii din restaurant socati. 

Imediat dupa disparitia ei, cei doi dezvaluie faptul ca erau intr-o relatie de cateva luni, ambii cu aceeasi partenera, iar unul dintre ei ii cumparase chiar si o masina.

Vezi imaginile:

related posts

Modifică setările cookies