Laura Cosoi: Mi-ar placea sa fiu implicata mai mult in actiuni caritabile EXCLUSIV


Laura Cosoi a vorbit la videochatul Perfecte.ro despre cariera ei si despre ce si-ar dori sa mai realizeze pe plan profesional. Actrita din Mostenirea a recunoscut ca inca se simte atrasa de domeniul pe care l-a studiat in facultate, si anume asistenta sociala.


Laura a inceput cu dansul: “Am facut dans de cand eram mica, mama imi era profesoara. Am facut balet, gimnastica, am fost un copil sportiv, am trait o viata de performanta. Atunci cand a venit momentul sa dau la facultate, a trebuit sa ma pun pe invatat si atunci am hotarat sa ma las de dansul de performanta”, ne-a povestit ea.

Cat despre cariera ei de actrita, Laura recunoaste ca nu a fost planificata: “Televiziunea este o mare implinire si un mare noroc pentru mine. Mi-am dorit sa fiu actrita, dar niciodata nu mi-am propus sa fac ceva in sensul acesta. Nu este important ca am ajuns sa lucrez aici, ci ca am reusit sa ma pastrez.”

Laura ne-a marturisit ca totusi i-ar placea sa ajute mai mult oamenii din jurul ei: “Mi-ar placea sa practic ceea ce am invatat la facultate: asistenta sociabila. Mi-ar placea sa fiu implicata mai mult in actiuni caritabile. Mi-ar placea foarte mult sa ajut oamenii."

De asemenea, ea este o mare iubitoare de animale si si-ar dori sa faca ceva pentru ele: “Mi-as dori sa pot sa fac mai multe pentru animalele de pe strada. Mi se rupe sufletul cand ii vad fara stapan. “

  • Laura Cosoi: Mi-ar placea sa fiu implicata mai mult in actiuni caritabile EXCLUSIV

related posts

Modifică setările cookies