Mariah Carey, cândva în luptă cu kilogramele în plus, a slabit atât de mult încât nu o mai recunoaște nimeni pe stradă


Cântăreața e într-o formă fizică de invidiat.

Tag-uri: #Mariah Carey

Carey, care a avut în trecut foarte multe kilograme în plus, a slăbit foarte mult. Dacă în urmă cu un an arăta ca mai jos...

...acum arată așa:

Mariah Carey și-a uimit fanii și când a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii care o înfățișează  pe plaja din Bahamas. Ea se află în acest moment acolo alături de iubitul său, Bryan Tanaka, și de cei doi gemeni în vârstă de 7 ani pe care îi are cu fostul soț, Nick Cannon.

Mariah și Tanaka sunt din nou împreună, după ce la începutul anului cei doi se despărțiseră pe fondul diferenței de vârstă de 13 ani, relata atunci publicația britanică Daily Mail. 

Tabloidele au mai scris la acea vreme că relația dintre Carey și Tanaka, un fost angajat al divei, e presărată cu tot felul de amănunte picante. De exemplu, se pare că artista îi plătește lunar 25.000 de dolari pentru ca acesta să îi poată cumpăra diverse cadouri. Fostul ei iubit, australianul James Packer, o răsfăța cu tot felul de cadouri scumpe și, cum Tanaka nu e decât un simplu angajat, diva s-a gândit la această „alocație lunară".

  • Mariah Carey, cândva în luptă cu kilogramele în plus, a slabit atât de mult încât nu o mai recunoaște nimeni pe stradă

related posts

Modifică setările cookies