Mariah Carey, super-sexy în Bahamas


Mariah Carey a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii care o înfățișează  pe plaja din Bahamas. Ea se află în acest moment acolo alături de iubitul său, Bryan Tanaka, și de cei doi gemeni în vârstă de 7 ani pe care îi are cu fostul soț, Nick Cannon.


 

 

Admiring the sunset ????

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah și Tanaka sunt din nou împreună, după ce la începutul anului cei doi se despărțiseră pe fondul diferenței de vârstă de 13 ani, relata atunci publicația britanică Daily Mail. 

Tabloidele au mai scris la acea vreme că relația dintre Carey și Tanaka, un fost angajat al divei, e presărată cu tot felul de amănunte picante. De exemplu, se pare că artista îi plătește lunar 25.000 de dolari pentru ca acesta să îi poată cumpăra diverse cadouri. Fostul ei iubit, australianul James Packer, o răsfăța cu tot felul de cadouri scumpe și, cum Tanaka nu e decât un simplu angajat, diva s-a gândit la această „alocație lunară".

 

????️☀️????????

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Cântăreața (în vârstă de 48 de ani) le-a relatat fanilor ei de pe Instagram și că - pe parcusul vacanței din Bahamas - a avut și o întâlnire „de gradul trei” cu un rechin. 

,,Okay, asta nu e bine. Știu că nu ar trebui să îmi fie frică de un rechin, dar recunosc că îmi e. Sunt supărată”, spune Mariah într-un filmuleț.

La un moment dat, când unul dintre gemeni o întreabă de ce e supărată, artista răspunde amuzată: ,,Poate pentru că e imens?” 

 

I'm upset!!!

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

related posts

Modifică setările cookies