Mihaela Bilic: Cu dieta omului sărac slăbim 30 de kg în 6 luni. Care e secretul?


Mihaela Bilic, celebrul medic nutriționist, a dezvăluit o dietă inedită. Putem da jos 30 de kilograme în şase luni, cu ajutorul unui preparat tradiţional românesc: ciorba.


Medicul susține că secretul acestei diete este perseverența, înainte de a apela la operații de micșorare a stomacului sau la dieta Dukan.

Dieta omului sărac: cum slăbești 30 de kg în 6 luni

Mihaela Bilic a fost invitată în emisiunea „Marius Tucă Show' și a vorbit despre dieta omului sărac. Aceasta poate fi ținută de oricine își dorește să piardă kilograme în plus cu un buget redus.

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală. Dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi", a declarat Mihaela Bilic.

Dieta a omului sărac este bazată numai pe ciorbă și o cafea cu lapte dimineața.

“Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară”, a spus Mihaela Bilic.

Ciorba este hrănitoare, dietetică, echilibrată, bună pentru detox, slăbit sau mâncat sănătos.

„Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”.

Paradoxul ciorbei 

"Ciorba pare un preparat demodat si mulţi o evită pe motiv că "umflă burta" Măcar de-ar fi umflată cu ciorbă, pentru că asta înseamnă apă multă. Drept este că ciorba stă în stomac dublu perioadei de timp faţă de felul doi, dar eu cred că asta ar trebui să ne bucure: să fii sătul timp mai îndelungat cu jumătate din numărul de calorii ale unui fel principal, ăsta e "paradoxul ciorbei", este de părere Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic a atenționat totuși că, după un astfel de regim, cei care au slăbit trebuie să-și mențină greutatea. „ “Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a spus medicul nutriționist.

 Foto Facebook

  • Mihaela Bilic: Cu dieta omului sărac slăbim 30 de kg în 6 luni. Care e secretul?

related posts

Modifică setările cookies