Mihaela Radulescu isi dezvaluie trucurile pentru o silueta impecabila la 42 de ani! INTERVIU EXCLUSIV


La 42 de ani, Mihaela Radulescu se reinventeaza constant. Mereu are un look fresh, outfituri dupa ultimele tendinte si o silueta impecabila - motive suficiente pentru ca cititoarele sa o desemneze castigatoarea categoriei "Perfecta la 40+", la Premiile Perfecte.ro. "Nu trece nicio zi din viata mea fara sa fac miscare,  nu pierd noptile, nu stau in fumul altora, nu beau alcool niciodata", a dezvaluit Mihaela Radulescu pentru Perfecte.ro.


Mihaela Radulescu recunoaste ca o ajuta si genele in ceea ce priveste frumusetea fizica, insa are si anumite reguli pe care le respecta cu sfintenie.

"As vrea sa pot da retete si idei salvatoare, dar ma tem ca nu le-am aflat inca... Exista , totusi, cateva deprinderi estetice pe care orice femeie, la orice varsta, trebuie sa le aiba si sa le practice cat mai performant si cred ca fiecare femeie le stie deja, macar teoretic", ne-a spus Mihaela.

Mihaela Radulescu crede ca fiecare persoana este frumoasa in felul ei. "Frumusetea are mereu legatura cu ceea ce simti, cu linistea  si bucuria din viata de zi cu zi, cu iubirea, mai ales. Dar, anii  lasa mereu urme pe chip si pe trup si asta ne obliga sa avem mai multa grija cum si ce mancam, cat si ce fel de sport facem, cat si cum dormim", a mai spus Mihaela.

Mihaela ne da si cateva sfaturi practice: sa nu mai dam o multime de bani pe produse scumpe si sa respectam cele mai simple reguli de ingrijire.

"Cat despre cremele de la care asteptam mereu solutii salvatoare impotriva tuturor defectelor si neplacerilor de suprafata, cred ca trebuie sa reducem cheltuielile si zbateterea la...simpla hidratare perpetua a pielii, cu creme banale, cu un continut cat mai mic de produse nocive", spune vedeta.

Desi trebuie sa ii multumeasca mamei ei pentru felul in care arata, Mihaela Radulescu spune ca face totusi si niste eforturi ca sa isi mentina silueta.

"Stiu sigur ca am un noroc genetic, caci femeile din familia mea mereu au aratat mai tinere decat varsta din buletin, dar stiu si ca nu trece nicio zi din viata  mea fara sa fac miscare, in orice forma, chiar si mergand pe jos, alert, 30 de minute", a spus Mihaela.

Mihaela Radulescu isi face intotdeauna somnul de frumusete si are grija sa duca o viata ordonata.

"Nu pierd noptile, nu stau in fumul altora, nu beau alcool niciodata (cu exceptia paharului de vin rosu pe care-l savurez in vreo ocazie sociala), nu acumulez nervi, tristeti inutile, griji pentru care sa ma consum mai mult decat gasindu-le rezolvarea.... "Dupa 40 de ani nimeni nu mai e tanar", spunea Coco Chanel, dar oricare dintre noi poate fi irezistibil, oricare dintre noi isi poate gasi iubirea, linistea, performanta, drumul...", a incheiat Mihaela Radulescu.
 

related posts

Modifică setările cookies