Motivul pentru care femeile poarta tocuri. Afla care este inaltimea ideala pentru ca tocurile sa fie si comode


Un studiu realizat pe un esantion de 2500 de femei arata ca 63% femei ar purta mai des tocuri daca ar fi mai confortabile. Vezi care este si motivul pentru care femeile prefera incaltamintea cu toc si care este inaltimea ideala a tocurilor ca acestea sa nu fie incomode.


Brandul danez ECCO a plecat de la un studiu realizat pe un panel de 2500 de femei, care arata ca 63% ar purta mai des tocuri daca ar fi mai confortabile. Rezultatele au aratat ca inaltimea ideala a tocurilor ar fi de 65 mm.

Colectia de incaltaminte dama ECCO® Sculptured 65 a plecat de la urmatorul insight: femeile iubesc sa poarte incaltaminte cu toc si ar purta-o mult mai des daca nu ar fi atat de incomoda. In urma studiului a reiesit ca 70% dintre reprezentantele sexului frumos poarta incaltaminte cu toc pentru ca da prestanta si eleganta oricarei tinute. Pe de alta parte, 63% ar purta incaltaminte cu toc mai des daca tocurile nu ar veni la pachet cu picioare umflate si dureroase.

Toate modelele colectiei de incaltaminte dama ECCO® Sculptured 65 au fost create prin tehnologia DIP (direct-injected polyurethane), patentata de ECCO, prin care talpa nu este lipita, este direct injectata la cald. Pantoful este astfel mult mai rezistent in timp si mai flexibil, amortizand fiecare pas. Materialele folosite au texturi ceruite, ceea ce face pantofii sa para ca scosi din cutie si dupa luni de zile de purtare.

  • Motivul pentru care femeile poarta tocuri. Afla care este inaltimea ideala pentru ca tocurile sa fie si comode

related posts

Modifică setările cookies