Numai milionarii își permit o așa extravaganță! Ce cadou i-a făcut Philipp Plein viitoarei lui soții


Designerul german i-a pregătit o surpriză colosală logodnicei lui însărcinate.


Până și Paștele arată altfel în casele celor bogați. Da, aprind și ei candele, au și ei ouă colorate, unii dintre ei au și obiceiul “vânătorii de ouă”, dar… cadourile diferă.

Frumoasa Lucia Bartoli, care-l va face tată a doua oară pe Philipp Plein, a văzut cum e să faci Paștele în stil mare și, după ce logodnicul său a trimis-o la vânătoare de ouă, a dat și peste cadoul ei, ascuns într-un mega ou roz, decorat cu flori și funde.

Surpriza ei a fost uriașă, când a reușit să spargă coaja oului festiv și să dea peste conținutul prețios. Și nu, n-a fost vorba nici de vreun parfum exclusivist, nici de vreo gentuță de la vreo casă de modă celebră și nici de vreun ceas de marcă în ediție limitată, așa cum a primit de Crăciun. De fapt, n-a fost vorba despre niciun cadou care ar fi putut încape într-un ambalaj atât de… mic.

Cum lui Philipp Plein îi plac cadourile extravagante și unice, așa cum este și personalitatea lui, logodnica sa, însărcinată în ultimul trimestru, a primit un dar pe măsură: un autoturism Mecedes G63, sosit special pe o platformă și care abia a încăput în parcarea și așa aglomerată. De altfel, și designerul german a glumit, spunând că acum curtea arată ca cea a unei reprezentanțe de dealer auto.

Dar de ce este atât de deosebită această mașină? Ei bine, autoturismul al cărui preț de piață depășește 200.000 de euro, face parte dintr-o serie limitată - care nici măcar nu se mai fabrică! – și care, de obicei, ajunge la clienți abia la 2 ani de la comandă. Să mai spounem că are și o nuanță specială de gri, numită Nardo Grey, și un interior comandat după gusturile lui Plein?

Lucia Bartoli a fost, cu siguranță, copleșită de cadou, chiar dacă mărimea SUV-ului a intimidat-o și primele manevre la volan le-a făcut cu emoții. Și, până la urmă, chiar dacă autoturismul este destinat siguranței ei și a copilului, în definitiv este doar o nouă jucărie scumpă, pe care germanul o adaugă colecției sale auto.

FOTO: Instagram

 

  • Numai milionarii își permit o așa extravaganță! Ce cadou i-a făcut Philipp Plein viitoarei lui soții

related posts

Modifică setările cookies