O britanica a fost desemnata cea mai rea sotie din lume. Cum arata femeia care nu gateste, nu face curatenie si nu face sex cu sotul ei decat o data la 10 ani


In timp ce casniciile se destrama pe motiv de infidelitate sau agresivitate, altele rezista in conditiile in care partenerii nu au viata sexuala si nici responsabilitati comune. Vezi familia care este departe de ceea ce noi numim normalitate.


O femeie din Marea Britanie este exemplul "Asa nu" pentru femeile din intreaga lume si drept urmare a primit titlul de "cea mai rea sotie din lume".

Fara urma de grasime pe corp, dar totusi criticata. Jessie J, asemanata cu un barbat atunci cand e imbracata doar in costum de baie - FOTO

Desi este casatorita de 7 ani de zile cu sotul ei, Ben, si au impreuna doi copii, aceasta refuza sa preia atributiile care i s-ar cuveni in calitate de mama si sotie si se concentreaza doar asupra carierei, familia fiind pentru ea pe ultimul loc.

Kate este mama care nu gateste niciodata pentru copiii ei, sotia care nu face dragoste cu barbatul ei decat o data la 10 ani si femeia care nu se ocupa niciodata de treburile casnice precum curatenia sau spalatul si calcatul rufelor. Aceasta recunoaste ca sotul ei este cel care se ocupa de familie, iar pentru ea tot ceea ce conteaza este cariera, careia ii dedica tot timpul din lume si care o face cu adevarat fericita.

Desi orice barbat ar lua-o razna daca ar fi in aceasta situatie, Ben, care are un job permanent, gateste, spala si calca rufele, pregateste copii pentru a merge la scoala, face curatenie si chiar sustine financiar familia mai mult decat o face sotia lui. Si, desi pare incredibil, cei doi se bucura de intimitate doar cand e ziua de nastere a lui Ben, iar varsta pe care o implineste acesta se termina cu cifra 0, deci o data la 10 ani.

Kate, cea mai rea sotie din lume recunoaste ca este o persoana egoista si ca-si neglijeaza atat sotul, cat si copiii, insa acesta este stilul de viata care o face fericita si la care nu va renunta, indiferent cate titluri de acest gen va primi de acum incolo.

S-a afisat cu abdomenul descoperit, dar toata lumea s-a uitat la crapatura adanca a fustei. Ce a lasat Rihanna la vedere

Sursa foto: Ben Lister

  • O britanica a fost desemnata cea mai rea sotie din lume. Cum arata femeia care nu gateste, nu face curatenie si nu face sex cu sotul ei decat o data la 10 ani

related posts

Modifică setările cookies