Oana Cuzino, innebunita dupa gadget-uri! Preferatul ei: iPAD-ul!


Nicio perfecta fara gadgetul ei preferat...Asa cum nicio zi nu poate fi fara un sfat practic venit din partea Oanei Cuzino! Prezentatoarea "Ce se intampla, Doctore?" a fost de-acord sa ne prezinte cel mai de pret accesoriu high tech pe care-l detine, iPad-ul, si sa ne dea cateva sfaturi practice pentru aceasta perioada a anului!


Oana Cuzino este cu siguranta una dintre femeile moderne, in trend si foarte informate ale Romaniei! Prezentatoarea emisiunii "Ce se intampla, Doctore?" nu a facut un secret nici din pasiunea ei pentru accesoriile high tech, iar preferatul ei in topul gadget-urilor este, fara indoiala, iPAD-ul!

Desi il imparte cu fiica ei si se bucura alaturi de aceasta de jocurile si chestiunile tehnologice funny, Oana sta bine si la capitolul aplicatiilor speciale si folositoare medicinei si implicit muncii ei!

iPAD-ul, computerul tableta, este platforma perfecta pentru visuals-urile audio si video dar si pentru web content. Micul pc de buzunar cantareste doar 680 de grame, beneficiaza de un display multitouch, Wi-Fi data connection pentru a accesa internetul de oriunde, GSM 3D data networks, poate fi personalizat si costa intre 500 si 800 de euro in Romania.

Perfectelor, chiar daca pana acum am vorbit numai despre chestiuni tehnice si tehnologice, sa stiti ca nu ne-au scapat nici de data asta intrebarile despre sanatate si look asa cum nici Oanei nu i-au lipsit sfaturile si recomandarile pentru sezonul rece!

related posts

Modifică setările cookies