Printul Harry, din broscoiul cel urat - cel mai vanat burlac al momentului


Printul Harry de Wales a reusit, in sfarsit, sa iasa din umbra fratelui sau William, mostenitorul Coroanei Regale. Daca in urma cu cativa ani era un roscat sters si pistruiat, care iesea in evidenta numai prin scandaluri, acum, la 26 de ani, Harry a devenit un barbat adevarat, (mai) responsabil si vanat de femeile din intreaga lume.
 


Printul Harry arata din ce in ce mai bine, iar admiratoarele nu intarzie sa apara...desi nici pana acum nu ducea lipsa de ele. De cand presa a anuntat ca s-a despartit (iar!) de Chelsy Davy, Harry are un succes si mai mare. La ultima sa aparitie publica, printul a afisat un fizic impresionant, semn ca se preocupa foarte mult de imaginea sa. Tabloidele au scris ca frecventeaza aceeasi sala ca si Cameron Diaz.

Foto: SPLASH

Adolescentul “rebel”: a fumat marijuana si s-a deghizat in nazist
Ca adolescent, Printul Harry le-a experimentat de toate. Are reputatia de a fi un mare petrecaret: a fost surprins adesea de paparazzi sub influenta alcoolului si in ipostaze nu tocmai magulitoare.  La 17 ani, Harry a fost vazut fumand marijuana.

Rusinea familiei regale
Nu de putine ori familia regala a trebuit sa isi ceara scuze in numele lui Harry. Unul dintre cele mai jenante momente a fost cel in care tanarul s-a deghizat in nazist la o petrecere tematica.

Un sportiv adevarat

Foto: Splash

Printul Harry sta excelent la capitolul conditie fizica. Este adesea vazut la competitii sportive. Se pricepe la polo, schi, rugby si motocros.

 Milionar in euro

Femeia care il va cuceri definitiv pe Printul Harry nu va mai avea grija banilor pana la sfarsitul vietii. Cand a implinit 25 de ani Harry a primit mostenirea de la mama sa, 7 milioane de euro.

 

Foto: HEPTA

Un barbat curajos


Foto: Hepta

Printul Harry a absolvit Academia Militara Regala Sandhurst si, in 2007, a luat parte la interventiile din Afghanistan. Harry si-a dorit sa lupte si razboiul din Irak si chiar a amenintat ca va dezerta daca nu va fi trimis in lupta alaturi de ceilalti soldati. "In niciun caz nu am absolvit Academia de la Sandhurst pentru ca sa stau acasa, in timp ce baietii mei lupta pentru tara lor." In cele din urma, Harry nu a mai ajuns in Irak, din cauza faptului ca era o tinta valoroasa si deja existau amenintari la adresa lui.

  • Printul Harry, din broscoiul cel urat - cel mai vanat burlac al momentului

related posts

Modifică setările cookies