Raluca Arvat a cucerit partiile din Austria alaturi de 40 de prieteni


Raluca Arvat, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport, si-a petrecut o saptamana la schi, intr-o statiune din Austria alaturi de 40 de prieteni din Romania. Raluca si gasca ei numeroasa de prieteni au cucerit partiile din Kreischberg, din Styria si au ocupat aproape o pensiune intreaga unde au dus distractia romaneasca la culmi austriece. 


“Vacanta la schi din Austria a fost una de vis. Am fost pe aceleasi partii ca si anul trecut, la Kreischberg, situat la 100 si ceva de kilometri de Graz. Oamenii locului spun ca partiile sunt situate in Valea Soarelui, pentru ca soarele straluceste cat e ziua de lunga pe partiile de acolo.”, povesteste vedeta Pro Tv care a simtit ca parca s-a intalnit cu Mos Craciun in vacanta din Austria.

“Zapada era perfecta in fiecare zi, chiar daca nu ningea peste noapte. Parca venea Mos Craciun in fiecare zi cu sacul plin cu zapada pufoasa. Cat era ziulica de lunga stateam pe partie si faceam kilometri pe schiuri. Am adunat probabil 200 in total in 6 zile.”, marturiseste mandra Raluca.

Pentru ca unul dintre multii ei prieteni era “un artist al schiului”, Raluca a profitat ca-l avea aproape si a luat cateva lectii de perfectionare a stilului. Si de parca nu avea suficienti oameni dragi alaturi, Raluca s-a bucurat si de mai vechile ei cunostinte de pe partie, Fred si Barney, mascotele de lemn ale statiunii care faceau deliciul turistilor, dar mai ales al copiilor.

Pasionata de sportul alb si fascinata de frumusetea muntelui, Raluca a savurat fiecare secunda din vacanta in Austria: “Peisajul pe care-l admiram din varful muntelui era unul care-ti taia respiratia.”, spune prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport care are de gand sa profite din plin de ce a mai ramas din aceasta iarna si sa viziteze si statiunile din Romania, dar si mult laudatul Bansko din Bulgaria. 

  • Raluca Arvat a cucerit partiile din Austria alaturi de 40 de prieteni

related posts

Modifică setările cookies