Raluca si Denisa Tanase, impresionate de zgarie-norii din New York! EXCLUSIV


Raluca si Denisa Tanase sunt deja de trei saptamani in Statele Unite. Surorile Bambi tocmai si-au terminat concertele pentru romanii din New York, iar in prezent sunt in apropierea Washingtonului si asteapta cu nerabdare spectacolele din Miami. Din pacate pentru ele, zborul spre Miami - care era programat astazi -a fost anulat din cauza unei furtuni de zapada.


Denisa si Raluca Tanase s-au bucurat de frumustelile New Yorkului, dar recunosc ca s-au cam saturat de frigul de acolo si de abia asteapta sa ajunga pe plajele din Miami. Din pacate planurile lor au cam fost date peste cap.

"Suntem de trei saptamani aici: in weekend-uri cantam, iar in cursul saptamanii vizitam orasele:) Am fost pana acum in Detroit, Chicago, Cleveland, New Jersey si New York - unde am stat o saptamana. Am vizitat Manhattanul, care este superb si am ramas uimite de cladirile zgarie nori.  Denisa a urcat impreuna cu Cristi Faur la etajul 86 in Empire State Building", a spus pentru Perfecte.ro Raluca Tanase.

"Astazi trebuia sa plecam la Miami si din pacate zborul s-a anulat din cauza unei furtuni de zapada...asadar trebuie sa mai suportam pana joi frigul si zapada de aici", a mai spus Raluca.

Dupa Miami, urmeaza o noua serie de orase: Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Houston si 6 orase din Canada.

"In weekendul acesta vom canta numai la Miami,unde am auzit ca este o comunitate de romani foarte mare. Pana acum concertele au mers foarte bine, oamenii de aici s-au bucurat foarte mult sa ne vada si spre bucuria tuturor salile de spectacol sunt pline. In Sacramento sunt toate rudele noastre din partea mamei pe care abia asteptam sa le vedem", ne-a mai spus Raluca.

  • Raluca si Denisa Tanase, impresionate de zgarie-norii din New York! EXCLUSIV

related posts

Modifică setările cookies