Rihanna si Dita Von Teese, super sexy in noul spot tv al unei marci auto! SUPER VIDEO!!!


Adevarate simboluri contemporane ca David Bowie, fotbalistul Thierry Henry, sex simbolul Rihanna sau starul porno- burlesque Dita Von Teese si-au dat acordul pentru a aparea in noua reclama a marcii auto. Trebuie sa recunoastem, perfectelor, ca daca pana acum nu tineam mortis sa detinem un automobil personal, montajul si mesajul transmise de imagini ne schimba viziunea!


 

Noul spot tv frantuzesc pentru Renault Clio reuneste un numar mare de vedete intr-un montaj mai mult decat artistic si cu adevarat cool.

Cultura urbana ca tema generala si lifestyle-ul actual sunt ilustrate in mod perfect, iar aparitiile sexy ale Rihannei sau ale Ditei Von Teese care alege sa-si dea chiar si sutienul jos, completate de prezenta fotbalistului Thierry Henry sau ale legendei muzicale David Bowie, reprezinta mixul ce marcheaza principalele target-uri ale actualei campanii ale marcii auto.

Din spot nu lipsesc nici monstrii sacri ai cinematografiei, Audrey Hepburn si Marlon Brando. Pe noi imaginile ne-au lasat gura cascata si ne-au schimbat viziunea asupra ideii de a detine un automobil propriu. Nu stim daca Rihanna si Dita Von Teese sunt de vina, dar stim sigur ca asa trebuie sa arate un spot video cu mesaj de succes! 

 

related posts

Modifică setările cookies