Robbie Williams si sotia si-au inlocuit domnisoarele de onoare cu opt caini  


Incep sa apara primele detalii picante despre nunta lui Robbie Williams si a Aydei Field. Domnisoarele de onoare au fost inlocuite cu cei opt caini ai lor, cavalerul de onoare a lipsit cu desavarsire, iar invitatii au fost obligati sa se imbrace a la James Bond.
 


Surprizele s-au tinut lant la nunta lui Robbie Williams. “Cateii care au tinut locul domnisoarelor de onoare au purtat niste “gulere din flori”, desi initial voiam sa le pun papioane micute”, a dezvaluit Ayda Field.

Marea surpriza a  fost ca Robbie Williams a cantat in fata celor 60 de invitati melodia “Angels”. Singurul lucru traditional au fost juramintele. “Sunt cel mai fericit om in viata. Ayda arata la nunta ca cea mai frumoasa femeie din lume”, a spus Robbie Williams pentru revista “Hello!”

Pentru ca nu s-au putut hotari asupra meniului, cei doi au ales ceva variat: de la sushi la friptura, pana la celebrul mic dejun englezesc cu oua prajite, carnati si fasole, care le-a fost servit invitatilor la 1 dimineata.

Tortul a avut trei straturi: primul a fost de “catifea rosie” (red velvet cake), al doilea de morcov, iar al treilea de vanile si nuca de cocos.
 

related posts

Modifică setările cookies