S-au casatorit la capela spitalului, iar poza lor a devenit viral. Motivul emotionant din spatele deciziei lor


Un cuplu din Ohio a decis sa isi faca juraminte de iubire eterna la capela unui spital. Motivul a emotionat o multime de oameni.


Celia si Geff Kinzel s-au casatorit in fata a 20 de membri ai familiei si prieteni apropiati la capela spitalului in care este internat baietelul lor. 

Logan, de 2 ani, este tratat acolo pentru cancer la creier, iar parintii si-au dorit ca el sa nu rateze acest moment important din viata familiei lor. Pentru ca micutul sa fie prezent la ceremonie, au renuntat la alte locatii si si-au spus "Da" la o clinica specializata in tratarea bolnavilor de cancer.

Dupa slujba, unul dintre membrii familiei a surprins un cadru emotionant cu familia care trece prin momente grele: imbracati in mireasa si ginere, cei doi isi duceau inapoi baietelul bolnav catre salonul in care era internat. Celia si Geff mai au un copil, de patru ani, care a fost la randul lui partas la casatoria parintilor.

"Ce moment emotionant! Iubirea unui parinte e nemarginita", a scris un internaut care s-a declarat atins pana la lacrimi de captura familiei Kinzel.

related posts

Modifică setările cookies