Sarbatoreste primele semne ale verii cu Perfecte.ro! Cocktail-ul perfect: Champassion!


Vara e din ce in ce mai aproape! Visam deja la party-urile in aer liber, la noptile petrecute la terase si la atmosfera festiva indulcita cu o mica barfa si un cocktail racoritor! Vj Oana si Alex Mathias ti-au pregatit reteta perfecta pentru inceputul sezonului estival: Champassion!


De astazi ne pregatim intens pentru vara care mai are un pic si aterizeaza, in sfarsit, si pe meleagurile noastre! Perfectelor, noi suntem de parerea ca intrarea in noul sezon estival trebuie sarbatorita asa ca va invitam sa degustati CHAMPASSION- cea mai noua reteta de cocktail pe care Vj Oana si Alex Mathias v-au pregatit-o!

Pentru o bautura festiva cum se recomanda a fi Champassion, trebuie sa aveti la indemana lichior de passoa, un pic de sirop din fructul pasiunii, sampanie si Cranberry Juice! Turnam gheata in pahar, apoi amestecam in shaker toate ingredientele! Mixul ajungem in pahar si se serveste rece!

Va reamintim ca stiti deja cum se prepara  COSMOPOLITANMARGARITEIMOJITO , PINACOLADA, DEEP INSIDE, VEGETARIAN, SKY ORGASMAPPLE MARTINI si WHITE RUSSIAN asa ca...Sa-nceapa fiesta!

related posts

Modifică setările cookies