Dictionar de vise. Ce inseamna cand te visezi mireasa. Interpretarea din spatele acestui simbol


Chiar cand credeai ca viata nu poate fi mai bizara, te trezesti intr-o dimineata si-ti amintesti ca in visul pe care l-ai avut cu o seara inainte erai mireasa. Nu ai nici cea mai mica idee ce inseamna acest lucru, dar in mod sigur imaginea ti-a ramas intiparita in memorie.


Visele fiecarei persoane variaza: de la o intamplare banala, care nu uimieste cu nimic si pana la cea mai traznita aventura pe care ai facut-o vreodata, imaginile din timpul somnului pot avea o multime de semnificatii prevestitoare la care nici nu te gandesti.

Ce inseamna cand te visezi mireasa si ce simbolizeaza aceasta intamplare? Potrivit dictionarelor de vise, in traditia populara sa te visezi astfel este un semn rau. Daca esti casatorita, poate semnifica probleme in cuplu, certuri, chiar probleme cu sanatatea. Daca visezi pe altcineva, este un semn ca te simti neglijata, neapreciata, ceva nu este in regula.

De cealalta parte, sunt si specialisti care sustin ca mireasa in vis simbolizeaza o uniune sau un parteneriat. Daca nu esti inca intr-o relatie si visezi ca esti mireasa, atunci visul reprezinta dorintele tale pentru casatorie; de asemenea el mai poate reprezenta cele mai feminine calitati ale tale. Visul mai poate simboliza puritate si calitati feciorelnice. 

Nu in ultimul rand, barbatul care viseaza ca face dragoste cu o mireasa va avea o aventura si va avea dificultati.

Te-ai visat vreodata mireasa? Mai stii si alte semnificatii ale acestui vis?

related posts

Modifică setările cookies