Sexy si extrem de talentate: 5 actrite care au castigat Oscarul


Pentru ca premiile Oscar se apropie cu viteza, ne-am gandit sa facem o retrospectiva si sa selectam cele mai tari momente la feminin. Cine a zis ca frumusetea exclude IQ-ul se insala amarnic, iar actritele pe care le-am selectat pentru voi, au demonstrat-o din plin.


Aceste femei pot fi numite Perfecte, intrucat exceleaza pe toate planurile: sunt incredibil de atragatoare, sunt destepte si foarte talentate in ceea ce fac. Iar Oscarul a venit ca o rasplata bine meritata. Iata despre cine e vorba!

1. Charlize Theron, 2004
Actrita de origine sud-africana a luat Oscarul de la prima nominalizare, cu filmul "Monster". Si nu pentru fizicul ei incredibil, ci din contra, pentru un rol in care era o prostituata neingrijita si urata, pe care l-a jucat excelent. Discursul ei a fost foarte emotionant, mai ales pentru ca Charlize a adus primul Oscar in Africa de Sud.

Vezi aici discursul ei!

2. Halle Berry, 2002
Halle Berry a castigat Oscarul pentru rolul ei din Monster's Ball. A fost un moment extrem de emotionant, nu doar pentru ea, ci si pentru toate femeile de culoare din industria filmului. Halle Berry a fost prima femeie de culoare care a castigat Oscarul. Nici nu e de mirare ca nu se putea stapani din plans!

Vezi discursul ei!

3. Penelope Cruz, 2009
Actrita de origine spaniola a castigat Oscarul in anul pentru rolul ei din "Vicky, Cristina, Barcelona". A fost atat de emotionata incat a spus in discurs ca ar putea sa fie prima persoana care lesina la premiile Oscar.

Vezi discursul ei!

4. Angelina Jolie, 2000
Angie a castigat Oscarul pentru rolul ei din "Girl Interrupted". Discursul ei a fost insa putin ciudat, avand in vedere ca actrita a spus ca este indragostita de fratele ei.

Vezi discursul ei!

5. Nicole Kidman,  2003
Nicole a castigat Oscarul pentru rolul ei exceptional din "The Hours". Ea a declarat ca este cea mai fericita pentru ca si-a facut mama si fiica mandre de ea.

Vezi discursul ei!

CODUL BONUS de astazi, 25 februarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: Blue Air ii aduce acasa de Craciun si pe romanii din strainatate!

related posts

Modifică setările cookies