Top 5 lucruri care NU se fac de Valentine's Day


Valentine's Day este ziua iubirii necondiționate, ziua în care sentimentele voastre contează mai mult că oricând, ziua în care TU și EL trebuie să fiți într-o simbioză perfectă și să va bucurați de fiecare secundă împreună! 


Dacă asta se întâmplă în fiecare zi, cu atât mai bine! Nu uități însă, că atunci când vine vorba de bărbați orice glumiță oricât de nevinovată se poate transformă în motiv de despărțire și cum nu vreți să riscați tocmai astăzi așa ceva, am realizat un TOP 5 al lucrurilor care nu se fac de Valentine's Day!

1. NU întârzia la întâlnirea cu EL! În 2019, treaba cu sfertul academic și cu domnițele așteptate la infinit pe-o banca de cel care le face curte e expirată de mult! Da, știm că stai mai mult decât de obicei în oglindă, însă nu exagera! S-ar putea să te trezeșți că s-a plictisit să te aștepte și a plecat acasă sau la o bere cu amicii lui single care se uită la meci, mănâncă semințe și înjură și bye bye happy Valentine's Day!

2. Nici în glumă NU pomeni de vreun fost prieten, îi vei face praf orgoliul și îi vei frange inima chiar de Ziua Îndrăgostiților! NU discuta nici despre vreo fosta de-a lui, chiar de-ar fi să-ți mușți limba! Pentru ei nu contează ce a fost, ci ceea ce este și va fi! Plus că s-ar putea să te părăsească dacă nu astăzi, din cel mai fin bun simt, în viitorul apropiat pentru astfel de gafe atât de familiare nouă, femeilor, atât de iritante pentru ei în general!

3. Dacă ați hotărât să sărbătoriți la un party privat, într-un double date sau cu mai multe cupluri, NU îi ignoră prietenii chiar dacă nu îi cunoșți foarte bine! Nici ție nu ți-ar conveni să strâmbe din nas ori de câte ori îl târasti la întâlnirea cu prietenele tale sau îi faci cunoștiință cu diverse persoane care nu fac parte din anturajul lui!

4. NU îl duce la shopping și nu-l lasă să achite el cine știe ce note de plata! O să te întrebe enervat de ce ți-ai mai dat întâlnire cu el, dacă preferi să îți petreci timpul printre raioane de haine și pantofi! Dacă veți împărți cheltuielile acestei zile (valabil și în general), te va privi că pe o femeie independența, sigură pe ea și realizările ei și te aprecia mai mult. NU fi coadă lui, fă-l să te urmeze! 

5. Te scoate din sărite mama lui care-l sună din 5 în 5 minute că să verifice dacă totul e în regulă!? Fii sigură că o face intenționat pentru a va strică seară și a se impune încă o dată că fiind cea mai importantă femeie din viață lui de până acum! Fii deșteaptă! NU o vorbi de rău pe "mama-soacră" și NU-i arată că te deranjează! Până la urmă, ea rămâne mama și depinde numai de ține dacă știi să gestionezi situația în așa fel încât să rămâi cu el forever and a day, să te placă și el și mama lui pentru că ești foarte matură și înțelegătoare! Fii perfectă!

  • Top 5 lucruri care NU se fac de Valentine s Day

related posts

Modifică setările cookies