Surorile Bambi isi innoiesc garderoba din America: Vrem sa ne intoarcem cu gentile pline! EXCLUSIV


La finalul acestei saptamani, surorile Bambi, Raluca si Denisa, pleaca pentru trei luni in turneu in America. Nu isi iau la ele decat cu un bagaj de cala si unul de mana pentru fiecare. "Nu are rost sa ne luam multe bagaje, pentru ca toata lumea care merge in America isi cumpara haine de acolo. La fel vom face si noi", a spus Raluca Tanase pentru Perfecte.ro.


Raluca Tanase a dezvaluit pentru Perfecte.ro ca formatia Bambi va avea concerte, printre alte locuri, si  in New York, Los Angeles, Miami si Las Vegas.  "Nu ne-am luat mare lucru cu noi. Ne-am luat costumele de scena, adica mai multe costume populare, si alte cateva tinute. Vrem sa ne cumparam haine de acolo, dar nu stim cat timp de shopping vom avea", a spus Raluca.

In cadrul aceluiasi turneu, fetele de la Bambi vor avea cateva concerte si in Canada, pentru romanii stabiliti acolo. "O sa cantam muzica populara romaneasca si muzica greceasca", a spus Raluca.

Cea mai mare teama a Ralucai Tanase este insa cea legata de zborul lung cu avionul pana in America. "Imi este foarte frica si nu stiu cum sa imi inving aceasta teama de a zbura cu avionul. Asta este felul meu, nu e mostenire, pentru ca tatal meu a fost pilot si ii placea foarte mult sa zboare", a mai spus Raluca.

related posts

Modifică setările cookies