Surorile Bambi s-au distrat in Las Vegas SUPER GALERIE FOTO


Dupa ce au fost la New York, Disneyland, Miami sau Hollywood, Denisa si Raluca Tanase au ajuns in celebrul Las Vegas. Surorile Bambi s-au cazat la etajul 28 al unui hotel de lux si nu au ratat nicio atractie turistica.


Denisa si Raluca Tanase nu au putut rata o vizita la celebrul hotel Bellagio din Las Vegas, insa au stat departe de jocurile de noroc. Anual, circa 35 de milioane de turisti vin in Las Vegas ca sa isi incerce norocul in cazinouri si cheltuiesc peste 6,1 miliarde de dolari.

Fetele de la Bambi au vazut si spectacolul muzical nocturn al celebrelor fantani arteziene din fata hotelului Bellagio. Apa din fantani se poate inalta pana la 140 m.

"Peste 1000 de fantani arteziene valseaza in fata hotelului, intr-un regal de muzica si lumini multicolore. Un colt de paradis, cu imagini de basm. Bellagio este hotelul preferat al vedetelor de la Hollywood, dar si al diplomatilor care il aleg pentru frumusetea dansului apei, pentru eleganta artistica"-  astfel descriu acest loc agentiile de turism din Romania.

Surorile Bambi s-au pozat si langa repilicile Turnului Eiffel si Arcului de Triumf din Paris.

  • Surorile Bambi s-au distrat in Las Vegas SUPER GALERIE FOTO

related posts

Modifică setările cookies