Teodora Maftei, colega noastra decedata in "Colectiv": un fotograf pasionat, mereu in cautarea celei mai bune imagini


Reporter, redactor, fotograf si blogger, Teodora Maftei, una dintre persoanele decedate in urma incendiului din clubul Colectiv, a fost intotdeauna incantata ca viata i-a oferit sansa sa faca ceea ce ii place cu adevarat. In ultimii zece ani, a cutreierat lumea-n lung si-n lat, surprinzand cele mai frumoase imagini prin prisma camerei sale foto.


A fost pe stadion la cele mai importante meciuri si concerte si a fotografiat sportivi si artisti de renume mondial. Tot pasiunea pentru fotografie si muzica a adus-o si in acea vineri de groaza in clubul Colectiv.

Teodora Maftei se pregatea de lansarea unei noi expozitii de fotografie, care avea ca tema Londra. Cei care ii cunosc talentul fotografic o urmaresc cu interes pe site-ul T.O Photography, acolo unde publica imaginile la care tine cel mai mult. 

 

 

Vezi imaginile surprinse de Teodora la Londra pe pagina ei de Facebook.

Nu era pentru prima oara cand viata o punea la incercare pe Teodora. Fusese operata de 7 ori, dintre care de 3 ori pe creier.  Sindromul care i-a dat viata peste cap lui Teo se numea „chist arahnoidian de fosa posterioara”, adica o acumulare de lichid aflata pe creierul mic, inspre ceafa.

Cel mai grav era ca nu putea fi eliminat si era asociat cu hipertensiunea intracraniana. Din cauza asta a avut si o tromboza venoasa, adica i s-au spart doua vene pe creier, a facut o criza de epilepsie si a ajuns inconstienta in toiul noptii la spital. Toate acestea inainte de tragedia din Colectiv.

CITESTE MAI MULTE DESPRE TEODORA: A avut nevoie de 3 operatii pe creier ca sa isi dea seama ca viata e frumoasa! Afla povestea cu final fericit a lui Teo!

 

2015 UK Expedition powered by Nikon (The photos were taken with Nikon 1 J5)All digital photos belong to Teodora Maftei...

Posted by Teodora Maftei Photojournalist on Monday, 22 June 2015
  • Teodora Maftei, colega noastra decedata in Colectiv : un fotograf pasionat, mereu in cautarea celei mai bune imagini

related posts

Modifică setările cookies