Tom Cruise, Clooney, Khloe Kardashian sau Selena, de nerecunoscut în copilărie. Acum versus atunci


Nu avem cum să ratăm 1 Iunie vintage. Iată câteva dintre vedetele care au scos din albumele cu amintiri imagini din copilăria lor. Cum arătau atunci vs. cum arată acum. 


Pe atunci nu aveau habar că vor fi unele dintre cele mai cunoscute persoane din lume. Își duceau viața departe de reflectoare, ca oricare om care nu are de-a face cu celebritatea. 

Tocmai de asta ne-am gândit să facem o galerie foto cu imagini din copilăria vedetelor și să vedem cât de mult s-au schimbat de-a lungul timpului. 

Dacă celebrități precum Leonardo DiCaprio sau Scarlett Johansson arătau aproape la fel, actori ca John Travolta sau Tom Cruise sunt aproape de nerecunoscut.

Tom Cruise 

A devenit cunoscut datorită filmului ,,Top Gun" și are o armată de fane, dar în copilările Tom nu era unul dintre cei mai populari copii, după cum el însuși a mărturisit într-un interviu.

Johnny Depp

Johnny Depp e unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale și a ajuns în lumina reflectoarelor încă din adolescență, dar nu multă lume îl recunoaște în fotografiile de atunci. 

Selena Gomez

Fosta iubită a lui Justin Bieber a publicat de curând câteva fotografii din copilărie, una dintre cele mai simpatice fiind cea de mai jos. 

Khloe Kardashian

Inspirată, probabil, de exemplul Selenei, Khloe le-a arătat și ea fanilor ei câteva fotografii din copilărie. 

Angelina Jolie

Cea mai frumoasă femeie din lume a fost (cum altfel?) un copil foarte frumos, dovadă și fotografia de mai jos. 

Leonardo DiCaprio

Leonardo nu s-a schimbat prea mult în varianta adultă. Actorul e ușor de recunoscut în varianta young chiar și de cei care nu sunt neapărat fani.

Adele

Cea mai populară cântăreață britanică a publicat și ea câteva fotografii din copilărie, iar fanii nu au întârziat să reacționeze. ,,Ești foarte simpatică!", i-au scris aceștia pe Twitter.

c

Christian Bale

Cel mai sexy actor de la Hollywood (da, știm, suntem subiective) nu s-a schimbat prea mult. El e ușor de recunoscut și în versiunea sa adolescentă.

George Clooney

Asemenea lui Bale, și George Clooney e destul de ușor de recunoscut în fotografiile din copilărie.  

Macaulay Culkin

Fanii spun că actorul din "Home Alone" nu mai e la fel de drăgălaș ca în copilărie, dar trăsăturile nu i-au schimbat foarte mult. 

John Travolta

Cunoscutul actor a publicat și el pe rețelele sociale câteva fotografii din copilărie, iar fanii au fost, bineînțeles, încântați.

Scarlett Johansson

Scarlett a fost dintotdeauna frumoasă, dovadă și fotografia de mai jos. În fotografia de mai jos, Scarlett avea 12 ani.

Surse foto: Bored Panda, Pinterest

related posts

Modifică setările cookies