Vedete la munca de jos. Ce joburi „murdare” au avut starurile de azi în tinerețe


Multe dintre celebritățile din zilele noastre și-au construit carierele de la zero, fiind nevoite să muncească în adolescență pentru a-și asigura existența.


Iată o selecție a celor mai interesante ocupații avute de vedete de-a lungul timpului.

Jennifer Aniston – mesager pe bicicletă. Cunoscuta actriță de 51 de ani a recunoscut că la 19 ani se ocupa cu transmiterea corespondenței prin New York. „A fost cea mai grea treabă pe care am făcut-o vreodată”, a mărturisit ea.

Jim Carrey – paznic. Când avea 14 ani, actorul american și frații săi au primit slujbe de supraveghere la o fabrică de anvelope unde lucra tatăl lor.

Vezi și O actriță din „Baywatch”, de nerecunoscut. Cum arată în prezent una dintre cele mai sexy femei din istorie

Bradley Cooper – portar. Hotelul Morgan din New York l-a angajat la un moment dat pe cel care urma să devină un actor de succes. Cooper avea în fișa postului să deschidă și să închidă ușile hotelului în urma clienților.

Cindy Crawford – desfăcătoare de porumb. Pentru 4 dolari pe oră, celebrul fotomodel a acceptat un job de vară în care trebuia să desfacă porumb.

Miley Cyrus – măturătoare. Pentru a avea un ban de buzunar, cântăreața mergea la concertele tatălui ei, Billy Ray Cyrus, și avea ca sarcină curățarea scenei (cu mătura) de lucrurile aruncate în timpul reprezentațiilor.

Megan Fox – mascotă. Actriță și model în prezent, americanca a lucrat la un magazin, iar o dată la câteva zile trebuia să se îmbrace într-o banană uriașă și să stea pe stradă pentru a atrage clienți.

Dwayne Johnson – spălător de vase. „The Rock” e cel mai bine plătit actor de la Hollywood, dar în tinerețe n-a fost chiar așa. Astfel, la 13 ani, și-a luat un loc de muncă de noapte, acceptând să spele vase.

Nicole Kidman – maseuză. Actrița australiancă a mărturisit că, pentru a-și susține financiar familia, s-a angajat ca maseuză la un cabinet terapeutic.

  • Vedete la munca de jos. Ce joburi „murdare” au avut starurile de azi în tinerețe

related posts

Modifică setările cookies