10 year challenge. Jennifer Garner, cu lenjeria ruptă în public. Cum a comentat actrița


Jennifer Garner a acceptat cea mai nouă provocare pe de internet, ”10 years challenge”, postând o imagine amuzantă cu ea, de acum 10 ani.


Acum 10 ani, actrița a fost surprinsă pe stradă purtând o pereche de chiloți roz, rupți în dreptul elasticului. La momentul actual, Jennifer Garner (46 de ani) se amuză copios pe seama gafei vestimentare destul de jenante.

Citește și: Ben Affleck s-a despărțit de iubita sa, un model Playboy în vârstă de 22 de ani 

Aceasta a râs de ”chiloțeii de fată mare”, postând pe Instagram o imagine ”înainte și după”, ca parte a provocării ”10 year challenge”.

În prima imagine, Jennifer a inclus un close-up cu lenjeria intimă ruptă, datând din 2009. Cea de-a doua imagine, făcută acum o săptămână, o înfățișează pe actriță aplecându-se, în timpul unei plimbări, pentru a-și aranja pantalonii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????‍♀️ #getittogethergurl #biggirlpanties #????????but????

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Deși jenantă, situația a fost tratată cu umor de Jennifer. Actrița a postat, alături de imagine, mai multe emoticoane exasperate, alături de un amuzant hashtag, ”adună-te, fată!”. 

De când a fost făcută prima poza, Jennifer Garner a divorțat de Ben Affleck, alături de care are trei copii, iar acum este iubita unui om de afaceri pe nume John Miller. 

Foto: Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies