40 e noul 20: Care e secretul Loredanei și cum reușește să arate așa și să fie atât de în formă când face sport?


Dacă 40 e noul 20, 49 e noul 29 în cazul Loredanei. pentru că e vârsta maximă pe care i-o dai când vezi cât de sexy, de frumoasă și de în formă e. 


Mulți o judecă pentru fotografiile provocatoare pe care le face, dar ea se amuză, respectă părerea fiecăruia și spune că cel mai tare își dorește să inspire alte femei: uite că se poate! La orice vârstă!

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU LOREDANA ÎN GALERIA FOTO

 

Vedeta are trei secrete care o țin în fomă:

1. Alimentația-mănâncă sănătos și are grijă ce alege pentru fiecare mic dejun, prânz și cină;

2. Sportul-din 5 fotografii postate pe Instagram, cel puțin două o arată pe Lori făcând mișcare; inclusiv cea mai recentă, chiar dacă e din India, o prezintă în costum de gimnastică, într-o poziție care arată că la aproape 50 de ani e incredibil de flexibilă;

3. Viața spirituală- e deja cunoscut faptul că Lori se îngrijește de suflet; meditația face parte din practica ei zilnică, o ajută să se relaxeze și să se deconecteze; foarte des, Loredana merge în India, unde se încarcă sufletește și se întâlnește cu diferiți maeștri spirituali, așa cum arată și unele fotografii de pe Instagram;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Vibrations to y’all my little angels in 2020 ❌❌❌❌???? A gym session on #powerplate does the trick:) Or sur l’assiette du pouvoir:)) In the same time can practice also your french skills , english even latin Ha:))???? ___________ #aguridaXX #goodvibrations #vibrator #gym #fit #fitness #fun #workdatass #beton #training #instagood #frenchleçon #gymgym #LG #loredanagroza #workout #trx #gymmania #assiettedupouvoir @dimifitness @themovementrainingcenter Vibratii pozitive tuturor ingerasilor mei in 2020 ❌❌❌❌! ???????? O sesiune la gym pe #powerplate face minuni Ori sur l’assiette du pouvoir:)) Poti deasemenea in acelasi timp sa ti practici talentul la franceza, engleza, chiar si la latina???? Ha:))

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe

 

Ca bonus, se poate spune că un alt mare secret marca Lori e... iubirea. Cântăreața iubește tot ce face: scena, muzica, publicul, familia, viața. Iar asta se vede în energia pe care o degajă. 

Cu adevărat mândră e de fiica ei, Elena Boncea, care a împlinit anul trecut 21 de ani. Lori chiar i-a transmis pe Instagram:

"Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat!! M-ai învățat ce înseamnă iubirea, iar eu încă învăț cum să fiu o mamă mai bună pe zi ce trece… Îmi doresc să rămâi fericită și sănătoasă și să ne atingi cu iubirea ta infinită și sufletul tău pur. Inspiră-ne întotdeauna cu cuvintele tale ???? Ești cea mai frumoasă fată din lume! Mama te iubește❤ ~Loredana”

VEZI PE PROTV PLUS CUM RĂSPUNDE LOREDANA CELOR CARE O CRITICĂ PENTRU POZELE SEXY:

FOTO: INSTAGRAM LOREDANA

  • 40 e noul 20: Care e secretul Loredanei și cum reușește să arate așa și să fie atât de în formă când face sport?

related posts

Modifică setările cookies