A avut parte de o zi de naștere cum nu vezi nici în filme. Modelul Kristina Romanova duce o viață de lux, după ce s-a căsătorit cu fostul iubit miliardar al lui Naomi Campbell


Kristina Romanova a fost tratată ca o prințesa de ziua ei, organizată în Maroc. Printre invitați s-au regăsit nume sonore din showbizul internațional, iar interpreta Christina Aguilera a susținut atmosfera printr-un recital incendiar. Modelul duce o viață de lux după ce s-a măritat cu miliardarul Vladislav Doronin, fostul iubit al lui Naomi Campbell.


Kristina Romanova a împlinit 30 de ani și a avut parte de o zi de naștere cum nu vezi nici în filme. Numai vedete, modele de talie internațională și oameni de afaceri milionari au fost invitați la petrecerea din Marrakesh. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Vladislav Doronin, în vârstă de 61 de ani, a fost într-o relație cu Naomi Campbell între anii 2008 şi 2013 și s-au despărțit cu scandal.

Împreună cu Kristina Romanova a reușit să-și întemeieze o familie, iar acum o tratează ca pe o prințesă. Tânăra i-a dăruit și doi copii. Tatăl îi răsfață și pe ei la fel de mult, organizându-le petreceri memorabile cu ocazia zilei de naștere, cheltuind zeci de mii de euro.

La vârsta de 22 de ani, Kristina a născut-o pe prima lor fiică, Jasmine, care acum are 8 ani. Doi ani mai târziu a născut-o pe Alexandra (5 ani).

Kristina Romanova este cunoscută pentru apariția ei în videoclipul piesei „Wake Me Up” a trupei Avicii. Pe atunci avea doar 20 de ani. În acea perioadă a început relația ei cu miliardarul rus Doronin.

La ziua ei de naștere, Kristina a făcut show pe muzică orientală, unduindu-și șoldurile într-o ținută strălucitoare.

  • A avut parte de o zi de naștere cum nu vezi nici în filme. Modelul Kristina Romanova duce o viață de lux, după ce s-a căsătorit cu fostul iubit miliardar al lui Naomi Campbell

related posts

Modifică setările cookies