A avut peste suta de kg, dar acum prietenii își fac griji că e prea slab. Jonah Hill, piele și os la ultima apariție


În urmă cu 10 ani juca numai în roluri de “grăsuț simpatic și amuzant”, pe vremea când cântarea mai bine de 100 kg. Însă Jonah Hill a depășit acea etapă din viața sa, reușind să scape de kilogramele în plus.

Tag-uri: #Jonah Hill

Acum problema e că actorul pare că nu se mai oprește din slăbit. La cea mai recentă apariție în public, Jonah Hill pare mai slab și mai firav ca niciodată. Paparazzii l-au fotografiat pe o plajă din Malibu, la un atelier de reparat plăci de surf.

Îmbrăcat lejer, cu o barbă stufoasă și vopsit blond, actorul nu pare conștient de prezența paparazzilor.

 

De câțiva ani, acesta este super pasionat de surfing, fiind adesea fotografiat practicând acest sport. Johan Hill a fost întotdeauna criticat pentru fluctuațiile sale de greutate, cârcotașii sugerându-i să se lase de surfing, după ce câteva poze cu el practicând acest sport au apărut în tabloide.

“Niciodată nu mă voi opri din făcut lucruri care mă fac fericit, chiar dacă fericirea mea vă face nesiguri pe voi”, a fost replica actorului.

Sarah, iubita lui, i-a luat apărerea: “Îmi iubesc bărbatul și sunt mândră de el că face surfing”.

In trecut, Jonah a scris pe pagina lui de Instagram: “Știu că sunteți bine intenționați, însă vă rog politicos să nu mai comentați în legătură cu corpul meu. De bine sau de rău, vă spun că nu ajută la nimic. Respect”.

În vârstă de 39 de ani, Jonah Hill așteaptă primul său copil: iubita actorului este însărcinată.

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA, Getty Images

  • A avut peste suta de kg, dar acum prietenii își fac griji că e prea slab. Jonah Hill, piele și os la ultima apariție

related posts

Modifică setările cookies