A cucerit internetul cu mișcările ei pe ritmuri reggaeton. Cine este Vanessa, regina TikTok-ului din Venezuela


Videoclipurile cu ea adună zeci de mii de vizualizări pe diverse platforme sociale. Vanessa Bohorquez, o tânără blondă și cu posteriorul bombat a fost numită regina TikTok-ului din Venezuela. 


În vârstă de 32 de ani, Vanessa și-a câștigat popularitatea pe TikTok dansând pe ritmuri reggaeton, un stil muzical foarte popular în America Latină. Totul a pornit în 2019, cu un video în care ea dansează pe melodia „Qué Calor”, care a fost apoi distribuit de cântăreț El Alfa El Jefe pe contul său oficial de Instagram.

În prezent, Vanessa Bohorquez are 2,6 milioane de urmăriori pe Instagram. Pentru conținutul lor prea provocator, unele conturi ale blondinei au fost șterse. Cu toate acestea, modelul cu forme voluptuoase nu s-a dat bătută și a creat altele, adunând din nou milioane de admiratori. În toamna anului trecut, Vanessa Bohorquez a pozat pentru Playboy Mexic. (vezi imaginile în galeria foto de mai jos)

„Cel mai greu este să generez din nou o comunitate, din cauza cenzurii care există în unele rețele și care devine din ce în ce mai intensă. Am mai multe conturi de Instagram închise și este frustrant să simți că trebuie să o iei de la capăt, după tot efortul din spatele unor fotografii sau videoclipuri”, a declarat ea pentru publicația menționată. 

 
Sursă foto: Instagram/ vanessitaoficial
Vezi și: 
  • A cucerit internetul cu mișcările ei pe ritmuri reggaeton. Cine este Vanessa, regina TikTok-ului din Venezuela

related posts

Modifică setările cookies