A devenit femeie de afaceri si a refuzat sa se imbrace traditional. Cine e printesa care poate detrona orice frumusete


Ameerah Al Taweel este o printesa filantropa, care intruneste toate cerintele unei femei demne de toata admiratia. In varsta de 34 de ani, din Arabia Saudita , Ameeraj inspira cu dorinta ei de a face acesta lume mai buna. Este casatorita cu printul Alwaleed bin Talal, fiind in topul celor mai bogati arabi din lume, iar un vis de-al ei este sa creeze noi orizonturi pentru femeile saudite.


Filantropia face parte din viata de zi cu zi

Printesa Ameerah este o femeie frumoasa, increzatoare si curajoasa. Ea se ocupa cu problemele umanitare nu doar din Arabia Saudita, ci de peste tot din lume . A vizitat peste 70 de tari pentru a intelege si a rezolva problemele majore ale lumii.


Ameerah lupta impotriva saraciei si a consecintelor lasate in urma dezastrelor naturale. Ea participa la organizatii de caritate, a infiintat un adapost in Africa de Vest, a oferit asistenta pentru victimele inundatiilor din Pakistan, a deschis Centrul de Studii Islamice la Universitatea din Cambridge si a condus o misiune pentru ajutor in Somalia.

 

fav pic

A post shared by اميرة الطويل (@ameerah.al.taweel) on


Stil propriu

Totodata, printesa se numara printre primele femei din tara ei care a refuzat sa poarte abaya-vestmant lung, negru, care ascunde intregul corp-si a abordat stilul curajos, european. Cu toate acestea, in costumele ei moderne si rafinate, se poate observa adesea o prezenta fina a stilului traditional.


Una dintre cele mai frumoase printese ale lumii

Aparitiile sale sunt demne de apreciat, cu ochii cafenii, tipic frumusetii arabe, zambetul larg si imbracamintea impecabila, o transpun parca intr-o poveste rupta de realitatea, daca stam sa ne gandim ca frumoasa printesa vine dintr-un stat in care femeile se focuseaza doar pe familie. 

Insa stilul nu este singurul mod prin care printesa Ameerah se diferentiaza de modul  traditional. Ea isi conduce propria masina, are studii superioare obtinute in State, precum si un titlu in Administrarea Afacerilor. Crede ca toate femeile din tara ei ar trebui sa aiba dreptul de a-si alege stilul de viata si incearca sa faca din acest lucru o realitate.

Daca nu au fost suficiente cele mentionate mai sus pentru a va convinge de calitatile printesei, aceasta conduce si fundatia Alwaleed bin Talal pentru combaterea saraciei mondiale si sustinerea drepturilor tineretului si ale femeilor saudite.

Ameerah este exemplul perfect al unei persoane care combina perfect frumusetea incredibila, sarmul, mintea sclipitoare, dar si bunatatea sufleteasca.

Voi ce parere aveti, se numara printre cele mai frumoase printese pe care le stiti?

  • A devenit femeie de afaceri si a refuzat sa se imbrace traditional. Cine e printesa care poate detrona orice frumusete

related posts

Modifică setările cookies