A emoționat o lume întreagă cu rolul ei. Cum arată astăzi micuța Ova din filmul „Miracol în celula 7”


A fost poate cel mai urmărit film al anului 2020, când pandemia ne-a ținut în case, iar mulți dintre noi am stat mai mult ca oricând în fața televizorului. „Miracol în celula 7” este filmul turcesc în care s-a remarcat tânăra actriță Nisa Sofiya Aksongur. Alături de celebrul Aras Bulut İynemli, au adus în fața telespectatorilor o poveste emoționantă. 


Nisa Sofiya s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Pe 30 martie, ea a împlinit 12 ani. În filmul care i-a adus celebritatea, „Miracol în celula 7”, ea avea 8 ani și a jucat rolul rolul micuței Ova, fiica lui Memo.  Cei doi duc o viață liniștită în munți, până când într-o zi, Memo este acuzat pe nedrept de o crimă. Fetița va face tot posibilul pentru a demonstra nevinovăția tatălui ei, care are dizabilități intelectuale. 

(vezi mai multe imagini cu ea în galeria foto de mai jos)

În prezent, Nisa Sofiya face parte din distribuția serialului Hircan. Serialul urmărește povestea unei femei care și-a pierdut fetița cu ani în urmă. Acum ajunge să lucreze dădacă într-un conac, având grijă de propria sa fiică. Soarta le aduce împreună, dar nu înainte de a trece peste diverse obstacole. 

Aras Bulut İynemli, cunoscut și pentru rolurile sale în Çukur (Legea familiei) și Icerde (Intrusul), este implicat acum într-un proiect promițător, Atatürk. (data lansării -octombrie, 2023). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magda????. (@m.magda1_)

Recent, Damla Sönmez, actrița care i-a fost parteneră în Cukur, a povestit că, încă de pe vremea serialului, Aras Bulut İynemli se pregătea pentru noul său rol principal, avea mari emoții și povestea tuturor despre Atatürk, considerat fondatorul Turciei moderne. A mai adăugat că este convinsă de reușita proiectului, pentru că Aras Bulut İynemli este un actor foarte talentat și muncitor, scrie publicația dedicată serialelor turcești viatacuaromadecafea.com

Sursă foto: Instagram/ nisasofiya, iynemliarasbulut

Vezi și: Pavel Bartoș: „Pandemia m-a învățat să spun NU”

  • A emoționat o lume întreagă cu rolul ei. Cum arată astăzi micuța Ova din filmul „Miracol în celula 7”

related posts

Modifică setările cookies