A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, dar asta n-a mulțumit-o! Ce și-a făcut la față ca să fie “și mai frumoasă”


În urma cu 12 ani, fascina milioane de oameni cu frumusețea ei: Olivia Culpo era desemnată Miss Universe, la numai 20 de ani.

Tag-uri: #Olivia Culpo

Deși mulți o consideră perfectă așa cum e, vedeta a simțit nevoia să își facă diverse intervenții estetice pentru a fi “și mai frumoasă”.

Acum în vârstă de 31 de ani, fosta Miss Universe a recunoscut, în sfârșit, că și-a făcut mici intervenții la față, însă neagă categoric că și-ar fi făcut operații estetice.

Într-un clip postat pe rețelele de socializare, Culpo spune: “Toată lumea este mereu interesată să afle ce fillere îmi fac, ce Botox îmi fac… Da, fac toate astea.. bla bla bla… Dar, să se știe, nu mi-am făcut operații estetice”.

Olivia Culpo a dezvăluit că se injectează cu Botox în tâmple și în bărbie, și că în trecut a apelat la aceasta procedură pentru a-și slăbi maxilarul. În prezent, spune că își acceptă fizionomia naturală.

Recunoaște că și-a injectat fillere în obraji și în buze, dar că nu a mai făcut asta de ani de zile.

Spre deosebire de alte câștigătoare care au dispărut din peisaj, Olivia Culpo a rămas în prin-planul showbizului internațional – este un model de succes, o fashionistă și o influenceriță apreciată.

Olivia Culpo este invitată de onoare la show-rile de modă din cadrul Fashion Week-urilor mondiale, iar marile branduri și-o doresc cu ardoare în campaniile lor.

Cea mai recentă colecție de costume de baie a vedetei face deja senzație pe internet. Nici nu se putea altfel în condițiile în care însăși Olivia promovează costumele. Modelul și-a etalat silueta perfectă la plajă, spre încântarea fanilor ei.

Olivia Culpo a colaborat cu brandul Montce pentru o colecție-capsulă, care de abia a fost lansată. Cu siguranță, costumele se vor epuiza rapid!

“Doamnă! Tot ce avem nevoie este să ne dai dieta ta și programul de fitness. Doar așa pot să încap în costumele tale de baie. Ajută-ne!”, a comentat o fană pe Instagram.


SURSA FOTO: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

  • A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, dar asta n-a mulțumit-o! Ce și-a făcut la față ca să fie “și mai frumoasă”

related posts

Modifică setările cookies