A fost la un pas să chelească, dar acum Matthew McConaughey are mai mult par ca la 20 de ani. Cum a fost posibil


Nu de puține ori s-a spus despre Matthew McConaughey că este cel mai sexy actor de la Hollywood. Sau cel puțin la fel de sexy că Brad Pitt :) Dar puțini știu că actorul a fost la un pas să chelească și să își piardă părul bogat și cârlionțat. Insă un unguent natural l-a ajutat să și-l păstreze.


Actorul în vârstă de 52 de ani a mărturisit că a început să observe zone fără par pe scalpul sau la finalul anilor ’90. “Vă puteți uita și la filmul The Wedding Planner (n.r. în care a jucat alături de Jennifer Lopez) și veți vedea că începusem să chelesc”, a mărturisit Matthew McConaughey.

La un moment dat, a fost nevoit să își radă de tot părul pentru că devenise extrem de vizibilă chelia.

Salvarea lui a fost un unguent natural, Regenix. Producătorii nu spun că ar face chelirea reversibilă, dar se laudă ca ar face părul mai puternic și mai sănătos. Așa că zi de zi, timp de 20 de ani, Matthew McConaughey s-a dat cu acest unguent. Trebuie să stea cu el pe cap 10 minute, înainte să îl spele. Actorul jură că nu a folosit medicamente și că nu și-a făcut transplant de păr. 

“Mi-a crescut la loc. Am acum păr mai mult decât aveam în 1999”, spune actorul. 

Deși a fost suspectat că și-ar fi făcut totuși transplant de păr, un medic i-ar fi analizat firele actorului și ar fi dat verdictul că este natural sută la sută. 

  • A fost la un pas să chelească, dar acum Matthew McConaughey are mai mult par ca la 20 de ani. Cum a fost posibil

related posts

Modifică setările cookies