A fost și scheletic, și supraponderal. La 50 de ani, Matthew McConaughey arată ca și cum ar fi sculptat


Matthew McConaughey a fost desemnat în 2005 “cel mai sexy bărbat în viață”, însă ar putea la fel de bine să primească acest titlu și în 2020.


În vârstă de 50 de ani, actorul câștigător de Oscar arată impresionant. După ce în ultimii 10 ani a trecut printr-o mulțime de transformări fizice de dragul cinematografiei, Matthew McConaughey a revenit la look-ul care l-a cosacrat. Adică arată perfect :)

Actorul a fost surprins pe o ambarcațiune în Hawaii alături de soția sa, iar fanii au fost impresionați de fizicul acestuia. Se vede că și-a reluat vechile obiceiuri – face mult sport și s-a umplut de mușchi :)

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Îmbrăcat într-un slip roșu, acesta nu a observat că paparazzii îl fotografiază din toate unghiurile.

Dintre toate transformările sale fizice, cea mai dramatică i-a adus și un premiu Oscar. Pentru rolul din Dallas Buyers Club acesta ajunsese la o siluetă scheletică.

"Este prima dată în carieră în care pierd bani, fară glumă. Am refuzat orice rol timp de 2 ani până a apărut acest film", spunea actorul într-un material pentru Variety.

 

Matthew McConaughey și-a reinventat total cariera în 2013, iar fanii săi au numit aceasta perioadă drept "McConaissance". Actorul și-a clădit o carieră de peste două decenii cu filme de comedie sau acțiune. Și totuși, în toate a reușit să se remarce. A simțit  totuși nevoia de o schimbare. Doi ani a refuzat orice rol asemănător cu cele precedente și a pornit în căutarea rolului unei vieți. Și l-a găsit după ce producătorii i-au oferit rolul principal în drama Dallas Buyers Club, în regia lui Jean Marc Valle, despre lumea bolnavilor de SIDA în anii '80.

Timp de un deceniu, criticii nu l-au luat foarte în serios, fiind considerat un actor atrăgător, care impresiona cu fizicul său, dar fară să ofere roluri grele.

 

  • A fost și scheletic, și supraponderal. La 50 de ani, Matthew McConaughey arată ca și cum ar fi sculptat

related posts

Modifică setările cookies