A îmbrăcat cel mai mic costum de baie posibil și și-a expus formele pe internet. Cum arată tânăra devenită virală pe TikTok


Un model pe nume Fernada Mota Farhat a devenit virală pe TikTok în urma unui filmuleț în care își etalează formele voluptuoase într-un costum de baie imposibil de mic.


Tânăra are peste 6 milioane de urmăritori pe TikTok, rețea sociala unde postează video-uri în care apare doar în costum de baie, strângând de fiecare dată milioane de aprecieri de la internauți.

Deși fiecare filmulet postat face ravagii printre fanii ei, unul în care poartă un costum de baie minuscul a atras în special atenția acestora, datorita costumului care pare mai degrabă o bucată de material, decât un articol vestimentar. În video-ul respectiv, filmat seara, modelul merge cu spatele către piscina locuinței sale luxoase, etalându-și posteriorul voluminos.

@fernandamotafarhat

Happy night ????

♬ It's Raining Men - The Weather Girls

Deși costumul negru, cu benzi transparente îi acoperă părțile intime, nu orice femeie ar avea curajul să îl poarte încât există oricând pericolul de a avea un accident vestimentar. De aceeași părere au fost și fanii modelului, care s-au întrebat care este scopul bucății de material, dacă abia îi acoperă pielea.

"La ce servește triunghiul ăla negru?", "Am leșinat, ce corp", "Așa arăt și eu în capul meu", "De ce mai poartă acel bikini?".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • A îmbrăcat cel mai mic costum de baie posibil și și-a expus formele pe internet. Cum arată tânăra devenită virală pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies