A împlinit 48 de ani, dar are un chip de puștoaică! Penelope Cruz, apariție spectaculoasă alături de Antonio Banderas


Penelope Cruz a fost principala atracție a zilei pe covorul roșu, la Festivalul de Film Tribeca. Actrița se află în competiție cu filmul ei Official Competition.

Tag-uri: #Penelope Cruz

Actrița spaniolă a fost însoțită de Antonio Banderas, alături de care joacă în noul ei film. 

Penelope și-a făcut apariția într-o spectaculoasă rochie Chanel cu paiete, care i-a lăsat un umar gol. Actrița este ambasadoarea brandului francez, cu care colaborează încă din 1999.

 

Sursa foto: Getty Images

„Mă simt recunoscătoare că aduc la festival un film pe care l-am făcut în timpul pandemiei de coronavirus, pe care a trebuit să-l oprim timp de șase luni – și asta e mult timp”, a spus Penelope.

„Ne-am gândit că poate nu o să reușim, pentru că mai era o lună până la finalizare. Acum, suntem capabili să aducem filmul nostru peste tot, în întreaga lume!', a mai spus actrița.

Penélope a pus actoria pe plan secund de când a devenit mamă: aceasta are doi copii cu actorul Javier Bradem - un fiu, Leonardo, în vârstă de 11 ani, și o fiică, Luna, de aproape 9 ani.

„Obișnuiam să cred că performanța mea avea să fie mai bună cu cât sufeream mai mult. Dar odată ce au apărut copiii, am decis să lucrez mai mult cu imaginația mea și mai puțin forțând ceva din viața mea reală. La 20 de ani sau la 30 de ani, înainte de a fi mamă, îmi forțam experiențele traumatizante personale. Acum, simt că asta nu face neapărat rezultatul mai bun”, a explicat Penelope.

  • A împlinit 48 de ani, dar are un chip de puștoaică! Penelope Cruz, apariție spectaculoasă alături de Antonio Banderas

related posts

Modifică setările cookies