A întrecut-o pe Andreea Bostănică la numărul de urmăritori. Cine este Doina Barbăneagră, moldoveanca sexy care a cucerit Instagramul


Doina Barbăneagră are 31 de ani și s-a remarcat în calitate de fashion influencer pe Instagram. Originară din Călărași (Republica Moldova), tânăra are în prezent o comunitate de 1,6 milioane de urmăritori, mai mulți decât are cunoscuta vloggeriță Andreea Bostănică (1,1 milioane).

Tag-uri:

La vârsta de 11 ani, Doina s-a mutat cu familia în Austria, la Viena. Popularitatea ei a început să crească după participarea la show-ul Next Top Model Austria, unde a ocupat locul 6. De atunci a început să primească tot felul de oferte de publicitate, de a poza în reviste. Ea a colaborat cu FashionNova, boohooMAN și alte branduri.

Printre pasiunile ei se regăsesc: dansul, fotografia, modellingul și, bineînțeles crearea de conținul pentru Instagram. Tânăra este lipsită de inhibiții și a acceptat să pozeze pentru firme de lenjerie intimă.

  • A întrecut-o pe Andreea Bostănică la numărul de urmăritori. Cine este Doina Barbăneagră, moldoveanca sexy care a cucerit Instagramul

related posts

Modifică setările cookies