A murit ”Octomum” Mandy Allwood, cea care a șocat lumea rămând gravidă cu opt bebeluși


Mandy Allwood, care a șocat lumea atunci când a anunțat că așteaptă octupleți, a murit la vârsta de 56 de ani și va fi incinerată la cimitirul săracilor. 


Octomum a fost pe prima pagina a ziarelor din toată lumea în 1996, când a anunțat că este gravidă cu 8 copii, la vârsta de 31 de ani.

Niciunul dintre cei șase băieți și două fete, care au venit pe lume pe rând, pe parcursul a trei zile și trei nopți, nu a supraviețuit.

După moartea copiilor, Mandy a apărut la emisiunea lui Oprah, ba chiar a luat masa cu Prințesa Diana. Povestea ei a fost vândută în toată lumea de jurnalistul MaX Clifford, pe care în 2001 l-a dat în judecată pentru faptul că a încasat bani pe la spatele ei.

După ce s-a despărțit de tatăl celor opt copii, Paul Hudson, Mandy s-a confruntat cu depresia, încercările de a-și lua viața și dependența de alcool. Aceasta a pierdut custodia celor cei trei copii pe care îi mai avea după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului în timp ce aceștia erau pe bancheta din spate. De asemenea, s-a îndepărtat de restul familiei sale. 

A continua să sufere de ”sarcină fantomă”, spunând că încă își simte bebelușii cum se mișcă în pântecele ei în fiecare zi. 

Mandy, care a mărturisit că nu și-a revenit niciodată după această traumă, va avea o slujbă de înmormântare, fără niciun participant, familia ei refuzând să vină să-și ia adio.

 

Foto: Getty

  • A murit ”Octomum” Mandy Allwood, cea care a șocat lumea rămând gravidă cu opt bebeluși

related posts

Modifică setările cookies