A pozat în lenjerie sexy, dar a refuzat să renunțe complet la haine. Ce ofertă a primit în trecut Andreea Bălan de la Playboy


Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România și se poate mândri o carieră muzicală de peste două decenii. Artista are o comunitate impresionată de fani și pe contul de Instagram, acolo unde adoră să pozeze provocator spre bucuria celor peste 1,6 milioane de urmăritori. 


Playboy România și-a dorit-o nud pe copertă, însă Andreea Bălan a acceptat doar să pozeze în lenjerie intimă.

Jumătatea blondă a trupei Andre a realizat o ședință foto în ipostaze provocatoare pentru revista cu „iepurași” în 2007, pe când avea 22 de ani. Artista nu a renunțat însă la haine, ci a pozat în lenjerie intimă.

„Vreau să arăt fanilor că am crescut și că nu mai sunt un copil. Sunt o femeie matură și mult mai independentă”, spunea artista după apariția în revista pentru adulți.

Ofertele de la reprezentanții revistei pentru a poza nud au continuat, însă Andreea Bălan a refuzat de fiecare dată.

„În fiecare an, Playboy România îmi propune să pozez goală, iar eu îi refuz elegant, pentru că banii nu sunt pentru mine o motivație de a poza goală. Eu pozez sexy pentru cariera mea și pentru a-mi promova proiectele, dar în niciun caz de dragul unei reviste pentru bărbați nu voi poza goală”, spunea Andreea Bălan cu ani în urmă, potrivit Libertatea.

Andreea Bălan, ofertă de la Playboy Mexic după apariția la „Bailando por el mundo”

Andreea Bălan și Petrișor Ruge au participat în 2007 la ediția mexicană a emisiunii „Dansez pentru tine”, unde au ocupat locul al doilea. Artista a mărturisit că a fost căutată de reprezentanții Playboy Mexic care i-au oferit 20.000 de dolari pentru un pictorial nud.

„Eu nu o să pozez niciodată goală. Indiferent de ofertă. De exemplu, după ce m-au văzut la emisiune, cei de la Playboy Mexic mi-au oferit 20.000 de dolari, dar am refuzat. Doar ca să pozez goală pentru bani, nu se poate”, a mai spus artista la vremea respectivă.

Fotografii: Instagram
  • A pozat în lenjerie sexy, dar a refuzat să renunțe complet la haine. Ce ofertă a primit în trecut Andreea Bălan de la Playboy

related posts

Modifică setările cookies