A trecut prin multe transformări de-a lungul timpului, dar iată că și-a găsit calea. Ce mai face și cum arată la 28 de ani Frances Bean Cobain


Frances Bean Cobain a avut personalitate încă de când a apărut în lumina reflectoarelor, iar acest lucru se pare că a ajutat-o să își ducă la bun sfârșit visurile și cele mai intense dorințe. 


Deși tatăl a fost unul dintre cel mai mari staruri rock și mulți ar fi spus că ea îl va urma, iată că tânăra s-a transformat total de-a lungul anilor și le-a oferit tuturor o surpriză: este pasionată de artă și extrem de talentată.

De la fetița timidă, la tânăra rebelă, Frances a cochetat de-a lungul anilor cu mai multe stiluri, dar iată că într-un final s-a regăsit. Oricum ar fi, chiar dacă nu a apucat să o vadă crescând, starul rock ar fi fost foarte mândru de ea.

Frances este model si artist plastic. A lucrat și ca editor al revistei Rolling Stone, dar a renunțat la tot pentru că își dorea să meargă la facultate.

Frances a împlinit vârsta de 28 de ani astăzi și este un exemplu pentru mulți. Deși a moștenit averea artistului și este deținătoarea drepturilor de autor pentru brandul Cobain, ea și-a urmat drumul ei.

Sursă foto: Profimedia Images

Vezi imaginile cu transformarea ei în galeria foto!

  • A trecut prin multe transformări de-a lungul timpului, dar iată că și-a găsit calea. Ce mai face și cum arată la 28 de ani Frances Bean Cobain

related posts

Modifică setările cookies