Acesta ar fi adevăratul motiv pentru care frații Tate au fost arestați! Cine i-ar fi „turnat” la autorități


La sfârșitul anului trecut, frații Tate, Andrew și Tristan, au fost arestați pentru 30 de zile, fiind acuzați de viol și trafic de persoane.


Acum, fostul deputat Cristian Rizea, care a fugit din România înainte să fie condamnat la patru ani de închisoare, face dezvăluiri despre dosarul fraților Tate. Fostul membru PSD afirmă că Andrew și Tristan au fost arestați după ce au fost „turnați” de Gabi Bădălău!

„Să înțeleagă toată lumea, Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate, ca să îl salveze pe tatăl lui. Că asta este toată șmecheria. Face ta-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc. Ei sunt primii care fac astfel de lucruri, legate de prostituție și altele. Toți gaborii știau de lucrurile astea. Frații Tate sunt niște băieți șmecheri, au făcut niște bani. Banii erau, de fapt, miza. 400 de milioane de dolari din Crypto. Aici a fost miza, șmecheria, și au pierdut tot. Nu mașinile, nu vila, miza sunt banii din Crypto. Ok, ei exploatau fetele, dar nu tot tam-tam-ul ăsta care s-a creat în jurul lor”, a spus Cristian Rizea, potrivit celor de la Replica Online.

related posts

Modifică setările cookies