Actorul Matthew McConaughey, favorit să devină guvernator al statului Texas


După modelul lui Arnold Schwarzenegger, un alt actor celebru ar putea renunța la cariera de la Hollywood pentru un viitor în politică. Matthew McConaughey este favorit să devină noul guvernator al statului Texas, conform unui sondaj publicat de Dallas Morning News. 

 


Dacă mâine ar avea loc alegerile, actorul laureat cu premiul Oscar ar fi votat de către 45% dintre alegătorii înregistrați, în timp ce actualul guvernator, Greg Abbott, ar primi doar 33% din voturi, iar ceilalți 22% de votanți ar avea alte opțiuni, scrie ABC.

Anul acesta, în martie, starul din Interstellar a vorbit în cadrul podcast-ului “The Balanced Voice” despre o posibilă candidatură. Actorul a spus atunci că poate a venit momentul să deschidă următorul capitol din viața sa. 

„Este o posibilitate reală (...) deoarece am unele lucruri de arătat şi de împărtăşit. Care va fi rolul meu în acest leadership şi ce capitol al vieţii mele voi începe?”, a spus acesta. 

Apartenența politică a lui Matthew McConaughey este necunoscută și mulți speculează în mediul online dacă va candida ca republican sau democrat. 

Matthew McConaughey are o carieră ireproșabilă și este un familist convins. Actorul este căsătorit din 2012 cu Camila Alves. Cuplul are trei copii.

Fotografii: Getty Images

  • Actorul Matthew McConaughey, favorit să devină guvernator al statului Texas

related posts

Modifică setările cookies