Actorul Matthew Mindler s-a sinucis după ce a ingerat nitrat de sodiu cumpărat de pe internet


Matthew Mindler, care a fost găsit decedat la 28 august 2021, s-a sinucis după ce a ingerat o cantitate mare de conservant alimentar. Poliția a catalogat moartea sa „sinucidere”, după ce mama lui a confirmat că puștiul avea astfel de gânduri.


Matthew Mindler, care a jucat în filmul Our idiot brother (2011), a fost găsit fără suflare în apropierea campusului universității la care studia. La vremea respectivă, cauza morții nu se știa, însă în urma unor analize toxicologice, legiștii au constatat că tânărul avea în corp o cantitate mare de nitrat de sodiu.

Folosit în special pentru conservarea alimentelor, nitratul de sodiu este un compus chimic realizat artificial care are scopul de a împiedica dezvoltarea unor bacterii patogene.

Mama sa le-a spus polițiștilor că tânărul actor a cumpărat conservantul de pe internet, cu intenția de a se sinucide, la câteva zile după ce a plecat de acasă la facultatea din Pennsylvania pe care o urma.

Conform TMZ, mama lui a găsit pe calculatorul său dovezi că acesta căuta pe internet informații despre utilizarea nitratului de sodiu și modalități de procurare a substanței.

Studentul, care fusese dat dispărut cu câteva zile înainte de a fi găsit fără suflare, este regretat de reprezentanții universității.

Cu inima îndurerată vă anunțăm decesul lui Matthew Mindler, în vârstă de 19 ani, din Hellertown, Pennsylvania, student în primul an la Universitatea Millersville. Gândurile noastre de compasiune și pace sunt alături de prietenii și familia sa în aceste momente dificile”, au transmis aceștia la vremea respectivă.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Actorul Matthew Mindler s-a sinucis după ce a ingerat nitrat de sodiu cumpărat de pe internet

related posts

Modifică setările cookies