Actrița Bai Ling, apariție provocatoare la filmări. Cum a pozat în costum de baie, la 56 de ani


Se simte bine în pielea ei. Bai Ling își uimește admiratorii cu fiecare apariție provocatoare pe rețelele sociale. Actrița chineză a pozat în costum de baie, în timpul filmărilor pentru un film de groază.


Actrița care susținea că provine de pe Lună sfidează îmbătrânirea cu o nouă apariție provocatoare pe rețelele sociale. Bai Ling nu-și arată vârsta, de 56 de ani, și nici măcar nu face eforturi pentru asta.

New York-ul se va bucura să te vadă”, i-a transmis un admirator când a aflat că actrița se va afla în metropola americană pentru filmări.

Până la întâlnirea cu fanii ei, Bai Ling a postat o fotografie în care apare în costum de baie, ipostază în care fotografii au surprins-o pe platourile de filmare ale unui film horror.

Poza asta e cu mine în celălalt film de groază pe care îl filmez, Scalper”, i-a lămurit actrița. 

Scalper a o continuare a peliculei Night Caller (2021), în care chinezoaica a interpretat rolul Jade Mei.

 

Vezi mai multe poze cu Bai Ling în GALERIA FOTO de mai jos!

Bai Ling susține că vine de pe Lună

Actrița, care a jucat cu Will Smith în Wild Wild West, s-a stabilit în SUA în 1991, unde și-a făcut intrarea în cineamtografie cu pelicula The Crow (Corbul). Filmările au fost oprite brusc, după moartea brutală a lui Brandon Lee, fiul regretatului Bruce Lee.

Actorul a murit după ce a fost împușcat de la mică distanță cu un pistol căruia i s-au schimbat cartușele de recuzită.

În 2009, Bai Ling declara într-un interviu că vine de pe Lună, satelitul natural al Pământului, unde locuiește și bunica ei. 

Eu nu exist în realitate. Sunt în propriul meu univers, iar mintea mea este la un milion de kilometri depărtare. Mă simt ca și când aș veni de pe Lună deoarece mama spunea că am fost găsită undeva”, spunea actrița pentru Reuters.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Actrița Bai Ling, apariție provocatoare la filmări. Cum a pozat în costum de baie, la 56 de ani

related posts

Modifică setările cookies